Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deltafly

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger mégsem tér vissza a politikához, inkább marad Hollywoodban. Jövőre az Expendables folytatásában és a The Last Standben lövöldözhet, de itt nem áll meg. Áprilisban kezdődik a Black Sunday forgatása, Scott Waugh és Mike McCoy, az Act of Valor…..
Modorosblog Az önjelölt sváb 2009.08.16 17:35:00
Seavas Olde, na, bisch scho wieda nume am Schaffe? (Servus Alter, na, bist du schon wieder nur am Arbeiten? - Szervusz Öregem, na, már megint csak munkálkodsz?) A Magyarországon eredetileg svábnak hívott germán közösség - mint az közismert - csak egy elenyésző része származik…..
deltafly 2009.08.17 21:03:20
@Prinzessin Erbsen:

Szíved joga azt gondolni a svábokról amit akarsz, ahogyan nekünk is szívünk joga Übermencskedni.

Mindamellett még "einstandolós svábról" (ráadásul többről) most hallok először.
deltafly 2009.08.19 13:53:29
@Prinzessin Erbsen:
A sváb Übermenschségem ellensúlyozza a kisebbségi komplexusra hajlamos Magyarságomat.

Wannabe mélymagyar, de ellenség képre és komplexusokra, és Renault-ra* nincs szükségem.
Inkább maradok svábmagyar.

*(A modoros mélymagyar azzal bünteti a Franciákat Trianonért, hogy a Renaultból lógatja ki az árpádsávost...)

@cd-r:
Ebben sajnos nagyrészt egyet kell, hogy értsek. Persze vannak kivételek.
A barátnőm bunyevác, a legjobb barátaim pedig jellemezően kevert nemzetiségűek.
deltafly 2011.08.09 18:04:40
@lárvalányhaj:

Mindehhez 2 teljes év kellett? ^_^

Svábul amúgy is nagybetű lenne :)

:P
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
deltafly 2011.01.18 09:32:49
@deltafly: Mármint Pénzzel :)
Sziasztok! Az alábbi kis szösszenetben hadd mutassam be nektek "kedvenc" kollégámat, akit nevezzünk most Józsinak: ő a két lábon járó modorosság. Immáron egy éve élvezem társaságát, egész szép kupac összejött a viselt dolgaiból - ezt szeretném most megosztani…..
deltafly 2011.01.11 11:15:49
Hógolyót gyúrni mindenki tud, más kérdés, hogy milyet, de igazán erőből eldobni csak kevesen képesek. Az Arctic Force Snow Trac Ball elnevezésű kézikészülékkel azonban szinte mindenki a hómezők mesterlövésze lehet, ha a többiek ki nem közösítik hamar a törött orrok és…..
Ennek a bejegyzésnek nem csak az a célja, hogy szidjuk a lap.hu egyes szerkersztőit!Ennél többet szeretnék elérni!A linkmarketing nem tud meglenni a lap.hu nélkül. A linképítés egyik alapja, hogy minél több lap.hu-s oldalra felkerüljön egy olyan link, amiért cserében nem kell…..
Modorosblog Az ifjú közgazdász 2009.11.05 06:00:00
Az ifjú közgazdász általában valamilyen multinacionális cég pénzügyi szolgáltató központjában lelhető fel - munkaköréhez szervesen kapcsolódó tanulmányait pár éve fejezte csupán be. Ahogy az egyetemistáknál úgy általánosságban is már megfigyelhettük, a…..
-Na szia Kingusom, ezer éve nem láttalak, na adj egy csókot öreg haverodnak, amíg még szabad! Nézzenek oda, de jól nézel ki, elbűvölő vagy még mindig, kicsattansz a boldogságtól! Azt csiripelik a madarak, hogy a te fejedet is bekötik maholnap. -Ó Bazsikám, ki volt már megint…..
Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne? Neve maradjon titokban küldte az elsőt: Nem Férfi Életkor 23 Magamról A puding próbája az evés de azért mondok magamról néhány szót. Igazi…..
Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.   Az irányításmániás --Control Freak-- Az olyan mondások, mint „nézd…..
deltafly 2009.09.07 20:14:41
@Ön: Pfúúú! Szívemből szóltál!
Már annyian rágtátok a fülemet egy modoros repülős posztért, hogy Goaked követőnk közben írt is egyet, amiért külön hálás vagyok. A modoros érkezési oldal Minap eltöltöttem - nem önszántamból - 2 teljes órát Ferihegy 1 érkezési oldalon, és bár nem modorlesre…..
deltafly 2009.09.02 16:31:46
Itt mindenki burzsuj? Úgy veszem ki, hogy itt a legtöbben még a sarki kávézóba is repültök...
@gyz:
Hát aki másba törli a taknyát többször az tényleg nem szarzsák, hanem egy undorító kis ***i Persze az anyja sem jobb.
Amikor én "szocializálódtam" anyám egyszer sem mondta, hogy "Kisfiam nem szabad másra kenni a taknyodat, mert az nem illik!"- érdekes módon mégsem csináltam ilyesmit. Az ilyen viselkedés nem neveletlenség. A gyerekcsíny és deviancia között igen komoly különbség van szerintem....
deltafly 2009.09.03 23:19:38
@flymazs:
Perszehogy nem az, főleg mert ha időben rendelsz olcsóbb mint a vonat és még gyorsabb is. Én meg amúgy nem repültem még :)
@Ernoke:
Ott van a ha..., mert egy szóval nem írtam, hogy nem repülök. A burzsujságról meg annyit, hogy akinek nem inge... Amúgy szerintem nincs abban semmi rossz, ha valaki az... (Sokkal rosszabb szegénynek lenni.)
Az Önjelölt sváb posztnál Te sem írtad, hogy sváb vagy, ha nem vagy akkor minek szóltál hozzá? - Csak azért, hogy én is mondjak valami kitekert példát...
Modorosblog Az aranyos srác 2009.08.31 12:40:00
Nice guys finish last, azaz az aranyos srácok mindig utolsóként érnek célba - hallhattuk A maszk c. óriási, immáron tizenöt éves vígjátékban, nos, ebben biztos van valami. Az Aranyos Srácnak (már megint) több alfaját különböztethetjük meg, de egyvalamiben…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
deltafly 2009.08.19 12:35:11
A poszt úgy jó, ahogy van! A maga szomorú igazságaival együtt.

@AgentO:
Sajnos amit leírtál az nem emigráns jellemző, hanem amerikai. Bár nem csaqk az amcsik gyíkok.
Egyszer egy ismerősöm Franciába emigrált egy évre, tőle megkérdezte a munkaadója, hogy hogyan érkezett? - Repülővel...
A munkaadó nem hitte el, hogy Magyarországon van repülőtér!!!
deltafly 2009.08.21 14:19:46
@Krisztinca:
A vidéki jelentését elmagyarázhatnád nekem... :)
A mai leletet K-nak köszönhetjük meg hálás szemekkel, én nem is kommentálnám, annyira szép. Ha már úgyis elkezdtünk a többiekkel vendéglátózni, az új koncepció szempontjából is szerencsés a mostani poszt. Aki a klasszikus, nyelvi bravúrokat hiányolta, annak ma…..
deltafly 2009.08.18 16:59:49
@F.house:
Nekem gyermekkoromban volt egy elég komoly vadászkésem... - >Vadkempinghez, kiránduláshoz jól jön ám a méretes fémeres...
Ha nálam volt... csak úgy reszkedtek az ágak a vadonban!!! De hiába! Ha nyársbot kellett Én nem könyörültem.. :-)

@misbelief:
Egyetértek!
Tüzes vizet igyanak az Indiánok, meg az amcsi tehénpásztorlányok...

Eleve ki az a vadállat gyártó aki tőzeges hamus ablakmosót csinál a drága jó alapanyagokból, amikor főzhetne belőle SÖRT is !!!!
deltafly 2009.08.19 14:23:40
@kardinálispinty:
Ha már muzsika, akkor nekem az AC/DC - Whiskey On The Rocks jobban átjön... :)

@F.house:
Puskával nem lehet nyársbotot csinálni... :)
Szolgálati közlemény! Ideje pár kérést tolmácsolnunk felétek, mivel örvendetesen nagy továbbra is a Modorosblog olvasói közében tapasztalt alkotókedv, valamint a gyűjtemény töretlen sikeréhez hozzájárulni akarás. Mindent örömmel fogadunk. Ötletek, javaslatok: Sok mail…..
deltafly 2009.08.15 18:07:39
@Nyelvész Józsi:
Szívesen megteszem, bár írói képességeim az egyetemi jegyzet szintjén megrekedtek az évek hosszú során.. :-)
De majd Ti úgyis 'modoráljátok!' :-)
Kitty allen fogalmazása következik, ami minket leginkább egyfajta személyes bosszúra emlékeztet, de hát miért is ne? Maccs nevét azért a biztonság kedvéért én találtam ki. Maccs, a haverod idegesítő csaja.   Helyeske, lehet vele dumcsizni és általában nem bánja, ha a…..
Oh la la, az uborkaszezonban hirtelen megnövekedett alkotási szabadság és szabadidő miatt kicsinyég háttérbe szorultak kedves olvasóink művei, de most elég volt belőlem egy pár napra, következzék hát Ernoke nagyrabecsült törzsrajongónk egy csodálatosan megkomponált…..