Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LifeTimeDance

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv a Nagyérdeműnek!) Hosszú idő telt már el azóta, hogy valami postot postoltam a newsnews-nak keresztelt, legjobb postokat postoló blogra :D, de talán ezt nem is bánjátok sokan. Mindenesetre úgy gondoltam, ez mindenképp megér egy publikálást, mert hátha feldobjuk vele a…..
Hát, elsősorban is elnézést kell kérnem, amiért ezt az értékes, ugyanakkor megdöbbentő newnews-t még csak most, a tudomásomra jutása után kb. 2-3 héttel közlöm a nagyérdeművel, de sajnos előbb nem jutottam postlehetőséghez :D.Szóval, amitől 2-3 hete hangos volt a fejem, az…..
LifeTimeDance 2007.06.18 09:39:01
Kedves news!news! blogolvasók!

Bizonyára tudjátok, hogy ezt a postot én vittem fel a newsnews-ra. Én nem érzem, hogy olyan egetrengetően rossz dolgot tettem volna ezzel, hogy aljas féregnek tituláljanak miatta - legalábbis én nem tartom magam annak, más meg azt gondol rólam, amit akar...

Én a cselekedeteim során egy dolgot tartok a szemem előtt - ősi mondás, és nagyon bölcsnek tartom: "Azt tedd másokkal, amit veled szeretnéd, hogy tegyenek az emberek.". Ennek megfelelően élek, és én nem szívnám fel magam azon, ha valós dolgot írnak fel rólam egy blogsitera. Ismétlem: valós dolgot, mert én sem kacsát tettem fel.

Elődhöz csatlakozva pedig ez a blogoldal olyan, mint az (időközben abbamaradt) ŐV-KÖRök egyik megszokott betétje: a news!-kör. Nem Tudom, hogy PHM volt-e ilyen ŐV-KÖR-ös programon, de ott ugyanígy ment a dolog. Mivel azonban mostmár nincs ilyen, lett news!news!. Az meg hogy nagy a nyilvánosság: úgyis csak annak érdekes, aki tudja, hogy kiről beszélünk, de ezek közül is leginkább annak, aki olvassa a news!news! blogot.

Ugyanakkor ott van a 8. cserkésztörvény is. Ez a kis vidámság megfontolt dolog volt. Sok ember fantáziáját indította be (akik kommenteztek... ennyi komment egyik postra sem érkezett), ezzel egy kis boldogságot szerezve nekik, ugyanakkor megfontolt volt a publikálása, mert semmi valótlant nem írtam bele, szorítkoztam a tényekre.

További minden szuperjót mindenkinek.

LTD
Találtam a neten egy jópofa elmélkedést... Kíváncsi lennék a véleményetekre :D. Íme:    Létezik a sors? Létezik olyan, hogy az életünk értelme, az életünk célja?    Manapság azt mondják, hogy mindenki okkal jött erre a világra. Hogy…..
Folytatjuk Petra írásainak megjelentetését. íme egy újabb gyöngyszem:Némán meredek a televízió képernyőjére, egy klasszikus filmet nézek. A jól megszokott, sablonos, szerelmi szállal megspékelt film. A férfi és a nő találkozik, szerelem ez első látásra (mint, azt a bölcs…..
Estetek már csapdába a Cégben? Rosszabb, mint a hálózaté vagy a 22-esé. Mert azokból legalább van remény, hogy valaha kijutsz. Hát, innen nem volt....Múlt hét szombaton történt az eset... Este 9 körülre rajvezetői volt összehíva, de ezzel egyidőben Kerti Party is volt. Emiatt a…..