Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apolka

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
apolka 2013.07.05 17:23:02
@Jerry West: Nem a lakhelye miatt lesz proli valaki. Az inkább egy mentalitás.

Nem menekülünk, mert jó itt, harmadik emelet, szuper kilátás, park, jó szigetelés (jó, ez 1989-ben épült darab), jó szomszédok, és ekkora lakást max. 3x ennyiért tudtunk volna venni téglából. A szomszéd a közhiedelemmel ellentétben nem hallatszik át.
Praxis Halálra rémített az orvos 2011.05.01 06:00:00
Sziasztok, egy rémtörténetet szeretnék megosztani veletek a Semmelweis Egyetem II-es Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával kapcsolatban. Az orvosom is ott dolgozik, akivel semmi probléma nincs, nagyon körültekintő és alapos. A héten viszont szabadságon volt, ezért egy másik…..
apolka 2011.05.01 10:23:40
@Leroi: Egyszerűen ránéz a vulvára és megmondja hány szülésen van túl az illető?

S a nőknek meg azt füllentik, hogy pont olyan lesz minden mint újkorában.:DDD
Sőt!
(ugye az ezeréves poén: na ezt az öltést pedig az apuka kedvéért)
apolka 2011.05.01 14:27:59
@adamantium: És 200 kilósan hogy esett teherbe? És egyáltalán hogy hordta ki?
Veszélyeztetettnek minősül ilyenkor már?

Azt én is bírom, mikor valaki a 8 hetes UH-képet teszi ki blogra, facebookra, akárhová. Régen babonából még nevet sem lehetett mondani, csak ha rendben megszületett (addig Leszenke volt maximum),nemhogy 8 hetesen mutogatni, mikor még bármi lehet sajnos.
apolka 2011.05.01 15:01:31
@Bikli néni: Nálunk úgy megy, hogy a HO kapja meg számítógépen a labortól, és neked nem is adják ki, csak ha az orvos ráírja, hogy a beteg veheti át (nekem volt ebből bonyodalom, mert elfelejtette ráírni, nekem a labor a szomszédban van, egész nap érte lehet menni, de el kellett kutyagolni így a HO-hoz, kivárni a sort, stb. mert azt a leletet vinnem kellett tovább), akárhogy kértem, nekem nem adták ki.
De a HO oda kell, hogy adja szerintem, végülis a te leleteid, nem?
(mondjuk, ha gáz lenne, sztem mondaná. Legalábbis reméljük.
hogyvolt VV4 - 4X134 2011.04.30 16:10:00
Valaki szólhatna a Napnak, hogy az a dóga, süssön, kezdem magam úgy érezni, mint Tarkovszkij Sztalkerja után. Drága kommentelőink és olvasóink időről-időre megörvendeztetnek ajándékokkal, tegnap varand lendült be, a mai posztban az ő képeit (is) láthatjátok és küldött egy…..
apolka 2011.04.30 18:25:07
@gernika: Nem alsó tagozatos szinten rekedt meg, hanem a kétévesek dackorszakánál.
(csak a kis kétéveseknél ezt ellensúlyozandó van rengeteg szeretet)
Tisztelt Praxis blog! Nem mai történet, de elég komoly sebeket és mély nyomokat hagyott bennem a világ legjobb édesapjának, az én drága édesapámnak az elvesztése. 7 és fél év távlatából nyugodtan mondhatom, harag egy csepp sincs a szívemben, csak keserűség és értetlenség.…..
apolka 2011.04.30 11:56:40
@ReignOfdark: Most csak a nyelvtani részre reagálok (mert amúgy általában egyetértünk), az oltogat, az csak nemrégiben jelent cikizést, gúnyolást, eredeti (bár már az is átvitt értelmű természetesen) jelentése a buzdít valamire, azt hiszem. Pl. valakit valaki ellen oltogat.

Na, nem nyelvtani blog ez (szerencsére), csak ha már szóba került.

Egyébként a stílus patetikus valóban, na de hadd élje meg mindenki a fájdalmát úgy, ahogy tudja, szeretné.
apolka 2011.04.30 12:52:05
@Dr.laikus PhD: Kívánok sok-sok erőt továbbra is, a csodavárás, másik nevén remény meg elengedhetetlen és nagyon sokat segíthet.
  Kedves Gyerekek, a cím magáért beszél, nem is tennék hozzá semmit. Már nagyon sokan követeltétek a coelhós posztot. A szerzőktől elnézést - a legtöbb dőltbetűt kiszedtem, megtaláljuk mi a modorosságokat magunk is, és tudjuk, hogy tisztában voltatok vele és direkt volt…..
Etelka nem akart tudományos-fanatikus antinővé válni, a körülmények tették azzá.Mindig is ő volt az osztály szürke egere, a népszerűtlen lány, akinek tetszési indexe csak szünetekben (Hadd másoljam már le a lecód!) és dolgozatírás előtt/alatt ugrott meg egy kicsit - az…..