Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalainé Szilágyi Eleonóra

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi sikeres szavazás és igen nagy visszhangot kiváltó listánk után, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést: Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija? Szeptember 6-tól vártuk az olvasók jelöltjeit egy hónapon át és elképesztő módon, közel 10.000, egészen pontosan…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Szalainé Szilágyi Eleonóra 2010.05.19 11:29:33
A politikában nem szeretem a következetlenséget. Se jobboldalról, se baloldalról. Azét siralmas a közéletünk, mert mást tesznek, mint amit egy pár évvel ezelőtt mondtak, vagy elvártak az aktuális politika csinálói. Pedig a tettek minősítik az embereket. A szavak szintjén…..
Szalainé Szilágyi Eleonóra 2010.05.17 14:30:29
Szalainé Szilágyi Eleonóra 2010.05.17 16:36:09
@tölgyes: nem én javasoltam bocsánat, idézet volt @Hűűűű Bazzz nevű felhasználótól.
Szerdán egész délután Szijjártó Péter reakcióját vártam a reggeli GDP-adatra, és megpróbáltam kitalálni, a hős szóvivő hogyan fogja interpretálni a várakozásokat meghaladó gazdasági növekedésről szóló híreket. Annál is inkább, mert az inflációs adatnál épp amiatt…..
”Másnap Klára ír egy mélt nekem, amiben azzal henceg, hogy végre visszakapta az urát, és ő megmondta, hogy így lesz” – nincs bosszúszomjasabb egy pimasz feleségnél, akinek urát levadászta egy másik nő. De a férjet sem kell félteni, mert amint megtalálta a…..
Pilu Bucikám, drága! 2010.05.08 18:58:00
 Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem,…..
"Van egy jó hírem, Budapest!" - hírdette magát már hétfőn (egy nappal a választások után), mint a szocialisták főpolgármester-jelöltjét Horváth Csaba százszámnyi óriásplakáton Budapesten. Mint az LMP-színeiben pompázó hirdetésen olvasni lehetett, a jó hírt…..
Szalainé Szilágyi Eleonóra 2010.05.01 18:18:40