Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agichou

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hírtelevízió által élőben közvetített csütörtök délutáni brüsszeli meghallgatás "magyar hőse" egyenes derékkal, mosolyogva állta a hozzászólások rohamát - más kérdés, hogy a felvetésekre érdemben nem válaszolt. A végén aztán kard ki kard! Ha valaki arról…..
agichou 2012.02.10 10:06:18
@BaLill: Pontosan. Példát statuálnak, mert érzik, hogy a súlyuk egyre csökken!

Azt már megszoktuk, hogy az EP egy színház, ahol a képviselők hazafelé kommunikálnak, de a tényeket teljesen nélkülöző baloldali érvrendszer most kritikán alulian teljesített.

Navracsicsnak gyors az észjárása, ezzel nem tudnak mit kezdeni. Ennyi.

UI: Annak pedig, aki a röghözkötésről és az oktatás fizetőssé tételéről ír (amihez a cikknek nem sok köze van), azt üzenem, hogy külföldön egy valamire való iskola költségeit nyugdíjas korukig fizetik az állampolgárok, miközben még tanulni is keményen kell!
agichou 2012.02.10 10:41:05
@Senica: Egyetértek, és megint egy a nemzetközi baloldal által gerjesztett színjátékról szólt a tegnapi vita. Jólenne ha ez befejeződne már végre, és a tényleg lényeges dolgokkal lenne elfoglalva az EU, ahelyett, hogy rajtunk vezeti le a feszültségét.
  Lehet Hoffmann Rózsát az oktatási rendszer átszabásának hogyanjáért vagy állampárti szárnypróbálgatásáért rángatni, de abban tökéletesen egyetértünk vele, hogy a közösségi szolgálatnak helyet kell szorítani a középszintű oktatás keretein belül. Több okból…..
OurFashion Párosan 2011.01.04 22:25:00
Megtaláltam az első kampányt, ami számomra sokkal több, mint szép fotók. Nálam nagyon betalált, azonnal meggyőztek, hogy igen, nekem is ezekre a ruhákra van szükségem, anélkül, hogy láttam volna bármit is a kollekcióból. Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki a boldog (és nem…..
  (Vasárnap este rendesen elhibáztuk e bejegyzés időzítését, így most rendhagyó módon újrapublikáljuk - a szerk.) Unalmas kampány, semmi feszültség, sótlan szövegelések, tök kamu botrányok, ohne szellemes gyűlölködés; egyedül Szeged és Miskolc picit izgi, de…..
  „Egy nemzeti múzeum legjobbjai együtt, egy másik városban kiállítva? Túl szépen hangzik, hogy igaz legyen.” (The Guardian)   Hasraesett London a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria kincsei előtt: válogatott jelzőkkel, lelkendezve ajánlják a…..
agichou 2010.09.30 12:27:57
@vero: szerintem közelebb áll az igazsághoz, hogy Csontvárynak szlovák felmenői (is) voltak, de ő egy magyarul beszélő, magyar festő volt.