Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taste

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog TeCső 2012.03.01 22:41:00
Tegnap este egy party keretében ünnepeltük meg azt a tényt, hogy a mai nappal elindult a magyar YouTube. Sokan és sokfelé leírták, miért is jó ez: a hazai előadók is kapnak pénzt, újfajta hirdetési megoldásokat kapunk (pre-roll videó, ami átugorható, de fizetni csak azok után…..
taste 2012.03.07 11:40:44
@Konrad: én utóbbi napokban csak nem-átléphetőt láttam (lehet ezek rövidebbek?) nem tudom, de azért lassú netről ha meg akarsz vmit 240 be nézni, és arra kell várnod a saját videód helyett hogy egy ki nem lőhető reklám töltődjön (sztem 360ban melesleg, min.) percekig, az azért gáz.. sztem. etikán lehet vitatkozni, sztem ha nem azt kapom amiért odamentem (jutubra x videót megnézni), hanem 1-2p várás után meg kell néznem még 30-40mp amerikai toborzót vagy vmit ami nem érdekel, az nem jó :) szavakon vitázhatunk, de kár hogy nincs azért egy elvárt minimum határ a neten, legalább a multimillárdos cégeknél.. (mert józsika honlapja hogy tele van szúrva pop-underekkel azt megértem)
Onlinemarketing blog Twitterre! 2012.03.06 10:10:00
Tanuld meg a Twittert használni, ha céged van. És gyere, segíts a Twitterre terelni minél több embert idehaza is. Tudod miért?A Facebook jól láthatóan abba az irányba fejlődik, hogy a céges megjelenés pénzbe kerüljön. Egyre több korábban jól működő megoldást "vett…..
taste 2012.03.07 11:36:32
@nagymegmondo: 100% agree, főleg az Fb s hirdetéssel, még étteremben is pl a szórólapon nem ember akinek nincs ott az fb link...
fb jó sokmindenre, de nem minden céget érdemes felnyomni oda (twitterre sztem főleg, biztos van jó példa is) mint ahogy most csinálják..
Az utóbbi években nagyon sok előadást tartottam konferenciákon, oktatok is itt-ott, például a Sämling szervezésében (köszönet nekik a lehetőségekért). Az egyetemi-főiskolai oktatás sem maradt ki, a Corvinuson Kiss Gergely és Pintér Róbert jóvoltából szoktam tartani…..
A tavalyi év egyik meghatározó trendje a Facebook marketing volt, és ha Facebook marketing, akkor a legnagyobb vihart kétség kívül a Mi az indián neved? alkalmazás, és annak megítélése hozta. Én egy elég egyértelmű álláspontot vállaltam - és vállalok fel - azóta.Úgy…..
taste 2012.01.03 13:57:30
@Konrad: abszolut átverés, spam, fogyasztóvédelmi kérdés (félrevezetés) és adathalászat, akármit is írnak utána ők maguk (kért hozzáférést az alkalmazás az adataid egy részéhez vagy nem?). Te egy cégtől teljesen független alkalmazásnak adsz jogot (már aki ad, ez azért egy IQ szintet feltételez), és nem is tudsz arról hogy like-olja az oldalukat / etc. 2001. évi CVIII. törvény ez már nem a gerilla marketing-es kategória, ez az átverés és kész. etikáról meg ne is beszéljünk. bulvárhoz se hasonlítanám, mert ott a nevünkben nem csinálnak semmit, ha nem tetszik a cikk mégsem olvasod el. elvesztegetett időért meg nem perelhetsz.
(de még ott is perelhetnél ha rólad szól a kamu cikk, de azokkal meg ugye szerződés van, hogy celeb)
taste 2012.01.03 15:01:44
@Zka: hát igen, látod én az indián alkalmazásra fel sem figyeltem, de utána arra hogy átverés (cikkek) igen, ezért ha véletlen vki ismerős vagy én ott akartam volna vásárolni, természetesen ezek után semmiképp, és mást is lebeszélnék. (mondjuk egy no-name bolt, szóval itt valsz igazad van, veszteni való nem volt)
Onlinemarketing blog Go 2012! 2011.12.31 11:48:51
Sokan értékelték már 2011-et, én ezt most nem tenném meg. Egyrészt, mert nem tartozik a kedvenc éveim közé, másrészt, mert véleményem szerint egy sodródó, átmeneti év volt: nem most kezdődtek és nem most végződtek a fontos dolgok. 2010 hatásait érezhettük idén, és majd…..
taste 2012.01.03 14:03:08
Onlinemarketing blog Álhírvírus 2011.10.21 09:37:00
Ma reggel félig még alvó állapotban belefutottam valahol egy hírbe, miszerint "Meghalt Dargay Attila".  Rutinosan megnéztem az Index.hu-t, ott nem volt hír, de ugye még reggel volt, gondoltam elaludtak, így aztán bepötyögtem Twitteren és megírtam. És... kiderült,…..
taste 2011.10.21 11:34:18
@Konrad: magyarázattal ok, meg a motivációd így értem, csak ha nem találtad neten akkor ott kellett volna megállni, de megértem a reggeli rush-t :)
jóvanna, csak nekem social m n belül egyedül ez a auto-asap-twitterezés áll távol, és pont a könnyű befolyásolhatósága miatt :) (a mass-ra gondolok)
Fiatal fiúkkal randizik Fodor Zsóka, írja a Bors online kiadása, kapásból azt az érzetet keltve a nézőkben, hogy a Barátok közt Magdi anyusa, a nagymamakorú Fodor Zsóka a kilencvenes évek egyik népszerű városi legendájának szereplőihez hasonlóan (tetszik tudni, a Gerbeaud…..
taste 2011.10.14 13:43:13
@spontan: agree :) bulvárt ha terjeszted ugy hogy "milyen gáz" is csak azért van hogy ugyanazt hirdesd, még be is van linkelve a cikk - got it? :)
Hogy mit utálok legjobban a konferenciákban? Várakozni. A csúszásokat szeretem a legkevésbé. Mint konferenciaszervezésbe is belekóstoló valaki, tudom, hogy a legnagyobb jóindulattal sem lehet úgy megszervezni valamit, hogy a csúszások kizárhatóak legyenek. Ez persze főleg olyan…..
taste 2011.10.10 13:22:54
@taste: ok importot meg lehet oldani, de nem olyan tiszta mint egy app.
Nem gondolom, hogy vége lenne a magyar internetnek, de Uj Péter távozása után az [origo] főszerkesztői is felálltak. És bár vélhetően teljesen más okok mozgatták őket, a tény tény marad: a két vezető hazai hírportál élén éles változások történtek.Nagyon jól…..
taste 2011.10.04 11:57:18
@Hegyi Zsolt: már vártam mikor kerül elő hogy Orbán hibája az egész :) csodálkoztam is hogy eddig még nem.. ha ennyire szabad a net (sztem is az!), miért nem került még fel erről semmi sehova? ha itt vki UP akarata ellenére megmondta neki hogy húzás van, vagy ok nélkül kamu indokokkal akarták volna eltenni, már rég visszhangozna tőle a média.. ui. sztem sem lehet a netet elhallgattatni, főleg egy ("balos") hírportált, ha a politika nyomást akarna gyakorolni..
Miközben mindenki a Facebook-ról beszél (joggal) és a Google+ is csak alig kerül be a hírekbe, nagy a csönd a hazai közösségi oldal, az iWiW körül. Ez mondjuk érthető is, hiszen elég elszomorító volt az utóbbi szűk egy év. De azért én nézegetem, elsősorban az érdekel,…..
A mostanában a Metallicával haknizó Lou Reedről tegnap derült ki, hogy kemény legény, ha én Lars Ulrich helyében lennék, nagyon összekapnám magam a próbákon, mert még a végén seggbe rúgják az állandó pontatlanságért. A történet nem mai, egészen pontosan 1979-es, viszont…..
taste 2011.09.09 23:14:53
@Fue: Azért mert sok a hülye, nem a nyelv változik, csak kevesebben írnak helyesen... Ps: kell a to, szerkezet.
2perc Együttalvás hátrányai 2011.06.18 22:00:00
taste 2011.06.25 12:50:59
Két fiatal srác Windows logót rakott a megnyitás előtt álló berlini Apple bolt építési paravanjára. Íme hogyan.Via Geeks Are Sexy..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
taste 2011.05.13 08:45:48
@Nalbi99: erősen kétlem hogy arányosan osztanák, inkább "ad a pénzből" re gondoltak sztem
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
taste 2011.05.12 21:29:59