Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sephinroth

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
O’Neillék Fraiser doktornővel és a statisztákkal indulnak a CSK-13 megmentésére, Bregman pedig kísérletet tesz, hogy ebből felvehessenek valamit, de jól elhajtják a fenébe. Ezért aztán bánatában inkább elvonul a segédjével összevágni a korábbi felvételeket, amin a…..
Utazó érkezik a Kelownáról. Jonas Quinn visszatér, de úgy néz ki, mint aki feladta a politikai karrierjét és visszament a gimibe menőcsávót játszani. Azért jött, mert szarban a haza. Az egykor a bolygót uraló goa’uld kutatási adatait tartalmazó kristály elemzése során…..
Albínó metálfesztivál edition Földön vagyunk, bejövő féregjárat, Atlantisz az. Miután az előző részben végig gyíkpofákat kellett bámulnunk, meg Michaelt, szinte felüdülésként hat Teyla feje a monitoron. (Ne tessék félreérteni, nem fejezték le csajt.) Be vannak tojva, mert…..
Sephinroth 2009.10.30 22:19:11
@Llew: Simán...
the black ball: nem akarod a hogyvoltot folytatni?:) Igaz, az elején van pár döcögős és idegesítő rész, de szerintem a vége felé kezd beindulni, ami folytatódik a 4. évadban. Szerintem:D
Az 5. évad eleje se semmi, az 5x07-et tátott szájjal, meredten néztem végig:D
hogyvolt Csillagkapu 7x13 - Grace 2009.10.31 14:00:00
Mivel jelenleg szintre próbálom hozni magamat az elhanyagolt dolgaimmal, a mostani hogyvolt egy vendégíró, Hans Olo billentyűzetéből született. Nyitóképként a Prométheuszt látjuk, amint a Tagreáról hazafelé igyekezve suhan a hipertérben. Odabent Carter és Hogyishívják ezredes, a…..
Rygel már megint a halálán van, most éppen influenzás. A csapat landol egy kereskedőbolygón, hogy valami gyógyszert szerezzenek neki, nem hogy csak kitennék, aztán hagynák, hadd pusztuljon meg ott, ahol van. Egy Liko nevű árus, aki hallja Zhaan és a hajón maradt Rygel…..
Teal’c és Bra’tac egy állítólagos találkozót igyekszik lefülelni, ugyanis két noname kukac, Tilgath és Ramius szövetségre akart lépni Anubisz ellen. Múlt idő, mert mindenki lyukakkal a hátán heverészik, még Tilgath is halott. Ramius első harcosa még annyit ki tud…..
Az előző rész végén elindult a csapat – Rush, Scott, Eli, Greer, Palmer, a geológus, Franklin, akinek a szakirányára még nem sikerült rájönnöm és egy Curtis nevű katona – hogy olyan anyagot keressenek, amit használni tudnak a légtisztító berendezésben CO2 lekötő…..
Jaffa pajtás sétál a kerek erdő közepén, mikor O’Neill leipiapacsozza. Ez kérem szépen itten egy titkos találkozó. A kukacos a Moloc nevű goa’uldot szolgálja, de jó páran inkább csatlakoznának a lázadókhoz. Nincs idejük a részletekbe merülni, mert goa’uld…..
A csapat egy hatalmas békefenntartó hajóba botlik a feltérképezetlen területeken. Rygel szerint a roncsok nem máshoz tartoznak, mint a legendás Zelbinionhoz, a BF flotta legnagyobb és legrettegettebb űrhajójához. Ezt hallva John a lehető leggyorsabban elszelelne, de Aeryn és…..
Felgerrel nyitunk, aki egy franc tudja milyen plazmaágyút készített, ami Jacknek csak fézer, de Felger munkatársa, Chloe szerint akkor már inkább fotontorpedó. Na, letudtuk a Star Treket. Természetesen ahelyett, hogy lyukat vágna a bázisba, áramtalanítja az egész Cheyenne-hegységet,…..
Sephinroth 2009.10.21 16:36:34
@Llew: Én azt se tudtam, hogy képregényt olvas. :D Láttam olvas valamit, de nemtudtam mit:D
Ez vicces rész volt, Felger lakása és a képzelgései voltk a legjobbak:D
Mindannyian ismerjük a kanapétévézéses bealvás szindrómát. Ez a kór minden előzetes figyelmeztetés nélkül törhet ránk bármikor. Azért vannak magasabb kockázati csoportba tartozó műsorok, mint pl. vasárnap ebéd utáni F1-es futam, vagy késő esti „még ezt megnézem, és…..
Carter motoros bőrszerkóba öltözve száll ki a liftből és szalad az irányító felé, a szembe jövő katona pedig kihasználja az alkalmat, hogy az őrnagy nem egyenruhában van, és utána fordulva megnézi a hátsóját. Nekünk sajnos be kell érnünk azzal, hogy civilben látjuk Samet. A…..
Idegen űrhajó hever egy kihalt bolygón, az előtte emelkedő sziklafal pedig azt valószínűsíti, hogy a landolás nem kimondottan a tankönyv szerint zajlott. Drága külső helyszínek helyett be kell érnünk ezzel a tíz másodperes képeslappal, mivel hőseink már odabent felderítenek. A…..
Sephinroth 2009.10.15 13:32:32
@Gabba: Igen ezzel valahogy én is így voltam:D
Viszont én azt az elmebeteg uralkodót úgy leütöttem volna, hogy csak nyekkennt volna. Shanks alakalomadtán jól alakít ütődött szerepeket.:D Ez a fizetség miatt van, vagy a gyerek alapjáraton ilyen?:D
A péháromikszkétszáznyolcvankilencre küldünk éppen egy MALP-ot. A bolygó légköre mérgező, erősen korróziós hatású, viszont egy 2km x 0,5km-es kupola bírja a strapát. Átküldjük rajta a robotot, mivel nem szilárd a fala, és megörülünk, mert odaát fű meg fa meg szobor van.…..
Sephinroth 2009.10.15 13:15:16
@the black ball: Igen, jól alakítja:D
@Faby: Hallingként nem annyira bírtam, nem volt semmi dolga csak nyavalyogni:)
De én mégis akkor röhögtem egy jóízűt, mikor a CSK1 Elliot hadnagya feltűnt az Atlantisban Kerasként:D Az a csíkozott, jámbor feje áhh:D:D
A sorozat főszereplője egy rendkívül csinos lány, aki a Melinda Gordon névre hallgat, és miután tudjuk, hogy mit tesz nyaranként, most megtudhatjuk, hogy mit csinál tavasszal, ősszel és télen. Melinda gyerekkora óta látja a szellemeket és beszél velük. A nagymamája szintén kapott…..
Hammond és Carter nagyon sietnek, valaki behatolt a bázisra, ráadásul O’Neill belépőjével. Ja, és úgy 15 éves. Nevén nevezi Cartert, még kávét is hozat magának egy őrmesterrel, de Sam anyai ösztönei előtörnek, és elkezdi tölteni a lelkifröccsöt, hogy kisfiam, jó…..
O’Neill és Carter érkezik haza a hírekkel, hogy sikeresen szétlőtték Anubisz szuperfegyverét, a két okostojás azonban a hajón ragadt, amiről nem tudják, hogy hová tart. Mi viszont igen, mert látjuk, amint a főgenya közli az agyszondázáson frissen átesett Jonasszal, hogy…..
Magam előtt látom, ahogy Michael Shanks ott térdel Brad Wright és Robert C. Cooper előtt, hogy légyszi, hadd legyen megint főszereplő a 7. évadban, a rajongók is ezt akarják. Erre Wright és Cooper összenéz, elnyomnak egy sátáni kacajt, aztán összedörzsölt tenyérrel közlik, hogy…..
D’Argo a változatosság kedvéért megint üvöltözik, és meg akarja ölni Crichtont, de természetesen most is van rá egy jó oka. Az úgynevezett luxán hiperdüh kerekedett felül rajta, amitől módszeresen levadász minden egyes hímneműt a közelében. Hogy ez miért csak Johnt…..
Skaara nagyon szalad, mert már várják egy nőegyleti gyűlésen. A törzs/klán/pereputty asszonyai éppen a hüvelygomba veszélyeiről az Abydost fenyegető támadásról értekeznek. Anubisz jön, és nekik meg harcolni kell. A srác felveti, hogy ha már meg kell halniuk, azt sokkal kevesebb…..
Sephinroth 2009.09.14 19:33:58
@the black ball: Daniel és az
"ellenállhatatlan varázsa" megfogta Omát is, aki maga mellett akarta tudni:D
Amúgy meg úgy hallottam, hogy Shanks besokallt, és nem akart a Csillagkapuba ragadni. De senki nem kérte fel, így visszakönyörögte magát.
Az új epizódban rögtön belecsapunk a lecsóba, a Moya közelében egy idegen űrhajó hull éppen atomjaira, miközben Zhaan, Rygel és D’Argo arról tanakodnak, mitévők legyenek. Előbbi segítene az esetleges túlélőkön, míg az utóbbiak nem értik, miért nem húzták el a csíkot…..
Vörös Harci riadó az Enterpriseon Prométheuszon. Egy goa’uld ha’tak ugrott a Föld közelébe. Pajzsot maximumra, a fegyverkezelők kezdjék elpakolni a kártyát. (Egyébként egy 50%-os pajzsnak az energiatakarékosságon kívül mi értelme lenne?) Nagy a nyüzsgés, még a…..
Sephinroth 2009.09.06 19:11:03
@Labzo: A Prométheusszal lesz még (egy részre biztosan emlékszem:D).
A bolygó, nos, szerintem a rész végén adiost is intettünk nekik. Kár.
Kórház, nagy sürgölődés, valaki transzplantációra vár. Műtősök bemosakodtak, ideje elaltatni a beteget: Teal’cet. Aztán megjelenik az orvos Apófisz személyében, és szemet villogtatva közli, hogy „vágjunk bele”. (haha) Persze ez csak egy rémálom volt,…..
Extra hosszú felzárkóztató hogyvolt A Pentagonban járunk, amit nagykövetek és diplomaták leptek el. Csekov ezredes éppen Kína nagykövetének, dr. Pierre Changnak magyarázza, hogy az egyik atomtengeralattjárójuk pont az egyik fedősztorink – meteor becsapódása – áldozata…..
Kezdésnek röviden emlékeztetnek minket arra, hogy Kinsey szenátor mennyire köcsög egy alak, hisz Hammond tábornokot is megzsaroltatta, hogy jobb ráhatása legyen a Parancsnokság működésére, majd Jack Fehér Házi látogatását is megfúrta, és azon töprengett, vajon az ezredes meddig…..
Sephinroth 2009.09.04 22:26:47
@victorsirius: A Kinsey-részekben mélységesen egyetértek veled. Boldog voltam, mikor elterült, mint Hortobágyon a furulyaszó.
De úgy tűnik benne is van valami Apófisz-hajlam, hogy nem képes kinyiffani.