Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuzyTMM

28 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Joeltron szeme 2011.03.31 16:06:00
Kedves fiatal és idősebb lányok, hölgyek, asszonyok! Aki nagyon szeretne tippes, zselés, porcelános és még ezerféle műkörmöt csináltatni az én áldott, drága barátnőmmel az írjon egy mailt neki (estr@citromail.hu), mert gyakorlásra volna szüksége, így anyagárban képes…..
testmódosítás Pókok a koponyán 2010.11.21 17:44:15
Mesteri munka, gyönyörűen elkülönülnek a színes, realisztikus pókok a visszafogott koponyából! Amikor előszörmegláttam ezt a tetoválást, kicsit kiborultam a pókoktól (mert nem szeretem őket semnnyire:)), de ez is csak azt jelenti hogy a művész nagyon odatette magát, és…..
testmódosítás Fülimplantátum 2010.09.24 19:06:00
A fülkagyló egy olyan testrész, amit nem túl gyakran díszítenek implantátummal. Azonban ha valaki mégis ilyet akar, az nagyon szépen kivitelezhető!Különleges és mégis szolíd, hiszen ez a testrészünk nem olyan szembeötlő, azonban nagyon szépen díszíthető, és hosszú hajú…..
SuzyTMM 2010.09.28 11:58:51
Amikor még legoztam (tegnap előtt) volt indiános, tengeralattjárós, meg mindeféle legoemberke, de nem volt olyan amin akár csak egy apró tetoválás is lett volna! Mára azonban elérkezett végre az az idő amikor akár az én gyerekem is játszhatna (ha lenne) olyan legoemberkével amin…..
..nekem :) Na jó, a szappan anyukámé... és csak azért ugrottam be, de persze elcsábultam. Egy kis dobozzal leptem meg magam, amire 50%os kedvezmény volt, úgyhogy kb két termék áráért kaptam ötöt :)           Serenity…..
SuzyTMM 2010.06.23 12:26:44
@Kremyyy: Más részről viszont legalább nem akarják eldugni ezeket a káros anyagokat, mert a termékleírásokban külön feltűntetik, mi micsoda: zölddel a természetes, feketével a mesterséges anyagok.
De persze ha ilyen tudatosan odafigyelsz erre, az tök jó :) Én speciel dohányzom és nem mindig táplálkozom egészségesen, úgyhogy álszentség lenne részemről, ha papolnék az ilyen anyagok ellen... Bár ha valamiben vétkezem, legalább másvalamiben ügyeljek - ez is egy elv...
Egyébként akkor miket használsz, és mit tapasztaltál? Ez nagyon érdekelne!
Őszre tervezek egy tisztítókúrát, lehet ezt is beiktatom... :)
Smink és stílus Elköltöztem! 2010.06.22 12:04:05
http://suzythemakeupmaniac.blogspot.com/ Mindenkit várok sok szeretettel az új helyen :) Igyekszem mihamarabb készre szabni!..
Tegnap délután volt egy kis időm, ezért rendet raktam a sminkasztalom környékén. Már elég poros volt minden, meg mostanában sok új cuccom lett, ezért halmokban álltak a púderek, rúzsok (...), és kb azt sem tudtam, mim hol van (vagy mim van egyáltalán?!)Azzal kezdtem, hogy az…..
           Többrészes szemhélypúderek         Pocket Beauty - Glamour to go eyeshadow (01 eye love travel)       8 hosszan tartó, divatos színárnyalat egy…..
A kollekció 2010 októberében várható, darabjai:                 CRUELLA DE VIL Rúzs Innocence, Beware! Halvány sárgás rózsaszínHeartless Cseresznyepiros Szájfény Wicked Ways Nude arany csillámokkalDevilishly Stylish Mély fuchsia pink…..
Ma este 10 órától a Westend Media Marktban szervez bulit a Twilight kiadója, a Gamma Home Entertainment. A rajongók éjfélkor megvásárolhatják az Újholdat dvd-n és Blu-ray lemezen!Annak is érdemes eljönni, aki nem fanatikus rajongó, mert jó programok lesznek, és itt jön a…..
            Alapozás a szokásos, pirosító MAC pink swoon, ajak Carmex, szem Manhattan Multi Effect Wet & Dry Eyeshadow 23N Gold, MAC Deep…..
Már bemutattam egy Yves Rocher rúzst, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, mert nagyon szépen fed, meglepően tartós és most még le is van árazva az üzletükben :) makeupmaniac.blog.hu/2010/05/18/rozsas_hangulatbanMost a Plumping Sheer Gloss szájfény 01 Framboise árnyalatát teszteltem,…..
SuzyTMM 2010.06.16 14:02:54
@Lulu20: Szia!
Örülök, hogy bejött neked is, szerintem is jó hogy teljesen természetes cuccokat vehetsz anélkül, hogy mélyen nyúlnál a pénztárcádba! :)
Mmm, azt még nem próbáltam, de a barátnőm vett egy kicsit csillogós tust, az nagyon szép és tartós!
Esetleg ha van a közeledben müller is, vagy el tudsz oda jutni, akkor próbáld ki a NYX szemceruzáit (a legújabb posztban), azok is jó áron vannak.
Ha esetleg járok mostanában az yves rocher-ban, akkor tesztelek cerkát is! :)
Mivel csak múlt héten jutottam haza, anyukám bepótolta a gyereknapot, és mi mást is kérhettem volna, mint sminkcuccot? :) Irány a müller!Rossz szokásomhoz híven nem vittem haza fényképezőt, úgyhogy megint gyenge minőségű képek következnek :/ De nem bírtam ki, hogy majd csak…..
                      A Givenchy 2010-es őszi kollekciója nem hoz nagyméretű újítást a szokásos színekhez képest, de a csomagolással és mindennel együtt igazán szemrevaló…..
Tűz /…..
Az egyik kedvenc sminkmárkám és bloggerem közös versenyt hirdetett, melynek témája:Elemek / ElementalsFöld, víz, tűz, levegő / Earth, Water, Fire, WindA verseny nem a díjazásról szól (az első helyezett egy Illumine Oil és egy Liquid Metal palette tulajdonosa lehet, a másodiké…..
Mivel a hétvégén otthon voltam, nem volt kedvem a net előtt gubbasztani (eleget ülök itt a hétköznapokon :) ), de szokásomhoz híven átturiztam anyu sminkcuccait :D És kiválasztottam pár rúzst tesztelni, csak sajnos nem volt nálam fényképező sem, így előre is elnézést a mobilos…..
Megint valami olyan, amit nem kedvelek, de ez most mégis kell :D Se japánmánia, se műköröm, de ezek már annyira édesen giccsesek... :)             ..
...akarom mondani hold alatt. Mostanában egyre többször futok bele ebbe a csomagolásba; ok hogy már minden volt, de lehetnének kicsit kreatívabban a kozmetikai cégek :)           The Body Shop Summer Collection 2010 Italian Baked-To-Last Eye…..
...és kis csomag vagyok, amit nagyon vártak.De első ránézésre inkább megrémültem, ugyanis a Coastal Scents-től rendelt csomagom itt várt az ajtóm előtt, a folyósóra lerakva, amikor éjfél után hazabattyogtam a szakadó esőben. A második etap sem volt jobb, ugyanis a csomag harmada…..
Smink és stílus MAC tesztek 2010.05.20 12:29:19
Ha már többször megígértem, meg beharangozom a MAC új kollekcióját, akkor ideje végre tényleg összeraknom az utóbbi idők szerzeményeit.                      Studio Fix Powder…..
         Szeptemberben a Disneyvel közös limitált kollekciót ad ki a MAC, ami a gonosz hősöknek hódol. De miért ilyen soká? :( Bár szeptemberben van a szülinapom, legalább mindenki vehet nekem ilyet!!!Nagyon tetszik, amilyennek ez a…..
A rózsaszín számomra nagyon-nagyon sokáig tiltólistás volt, de mostmár alapszíne a ruhatáramnak. Imádom a piros-fekete kombinációt, de hogy felfrissítsem, elkezdtem kísérletezni a rózsaszínnel, és bevált. Ez a szín inspirálta a mai sminkem is, ill. egy barátnőmtől kapott…..
SuzyTMM 2010.05.19 12:40:58