Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülbelül egy hónapja szó esett már a vakondról, a múlt héten pedig a szép gyepekről írtam, a két téma pedig kiad egy harmadikat, a vakond elleni védekezés mikéntjének kérdését. A klasszikus rajzfilm okán a vakondnak elég jó a PR-ja, kedves kis állatkának tartják sokan,…..
Szószegő lesz ismét Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester. Nem ismerheti meg Csepel lakossága a NYILVÁNOS képviselő-testületi ülések hangfelvételeit annak ellenére sem, hogy Németh Szilárd ezt a februári képviselő-testületi ülésen nyilvánosan megígérte. Az…..
 Újabb helyen, a csepelinfoplusz.hu blogon találtuk az előző bejegyzésünkhöz hasonló segélykérő "kommentet", amit most szintén szó szerint ismertetünk. Eddig ezekkel ellentétes jelzést nem láttunk: "Tisztelt -bármelyik oldalon fórumozók!Most…..
batan 2011.01.23 16:13:25
@reader21: Azon túl, hogy a Szárcsa van hozzánk a legközelebb, éppen az általad írtak miatt szerettük volna, ha gyerekeink ide járjanak. Nem tudom, milyenek a belvárosi és budai iskolák, de tényleg nem racionális, hogy a csökkenő gyereklétszám mellett továbbra is 80-as évekhez méretezett iskolarendszer maradjon fenn.
Más kérdés, ha tényleg az iskolások majdnem fele Miklósról érkezik, az ottani önkormányzat miért nem segíti jobban (anyagiakkal) ezt az iskolát??? Erről van valakinek (pontos) infoja? A képhez ez is hozzátartozna, szerintem.