Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bruni

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óbudának mindig is egy vitatott hírű külső peremvidéke volt Békásmegyer. A lakótelepnek hagyományosan a Duna felőli oldala volt az, amelyik jelentősen olcsóbb volt, mint a „hegy felőli oldal”. Mivel nem éltem arrafelé, pontosan fogalmaim nincsenek arról, hogy ez miért alakult ki, az azonban tény,…..
Ma olyan jövőt látok magamnak, amiről álmodni sem mertem, és talán holnap ezt is túlszárnyalom – írja a mai poszt szerzője, Orsi Kölnből, aki párjával most három éve költözött Németországba, szóval éppen itt volt az ideje egy kis számvetésnek. Jöjjön hát ez, a képeket pedig köszönöm neki!..
bruni 2017.05.02 10:01:33
@szÖveges professzor: Tegnap a Normafán 2 helyen is grilleztek az Anna-réten, nagyon sok volt a külföldi is. Pl. egy török társaság nagy boldogan piknikezett egy fa alatt, de láttunk ázsiai, olasz, német családok gyerekeit is együtt játszani. Változnak az idők, szerencsére.
bruni 2017.05.02 14:09:14
@Csodabogár: Én pont ezért a Normafát említettem, mert ott lehet. És még elég sok helyen.
www.parkerdo.hu/index.php?pg=menu_261
bruni 2017.05.02 15:28:46
@pappito: Igen, ezek elvileg ártalmatlanabbak, de arról fogalmam sincs, hogy itthon közterületen szabályozzák-e bármilyen szinten is ezek használatát. Egyébként van Weberünk (a nagy), sokfelé vittük már, de közterületen nem próbáltuk még használni.
Az életem annyiban változott meg az elmúlt egy évben, hogy gyakran vagyok Londonban egy helyes brit srácnak köszönhetően. Most épp 3 hétig vagyok itt. Semmi különös. Későn kelek, elmegyek a délben kezdődő bikram jóga órára, hazamegyek, kimosom a ruháinkat és a vizes bikram…..
bruni 2013.10.23 11:20:11
@btiborc: korrigálok, Wembley határa volt, a helyi magyarok hívták Wembeynek. 3-as zónás bérlettel közlekedtem, emiatt emlékeztem így. A környéken főleg bevándorlók laktak, minden házban 6-8-10 fő. A gettót erre értettem. Aztán jött a R környéki lehetőség, így nem is merültem el jobban a negyed feltérképezésében.
Továbbküldős emailként kaptam, megnyitottam, bár a szokásos légyjó és boldog, de ha nem állsz meg és gondolkodsz el egy pillanatra (valamint nem küldöd tovább seperc alatt minimum 46 -ezer- embernek), borzadalmas szerencsétlenség következik be-n kívűl, nem igazán vártam ettől…..
bruni 2009.08.11 10:54:53
Szia Cucka! Ez valóban nem egy új kezdeményezés, az egyik ötletgazda a T-Mobile volt, akik teleszórták az UK-t hasonló megmozdulásokkal. Az egyik legismertebb itt:
www.youtube.com/watch?v=cHfYyVdrztI
és ahogy készült (iszonyatos háttérmunka):
www.youtube.com/watch?v=uVFNM8f9WnI&feature=channel
Mindenképpen hatásosabb az antwerpeni, álmos kis railway stationhoz képest, ahol több volt a táncos, mint a civil. De abban egyetértek, hogy nagyon klasszak ezek a kezdeményezések... és nagyon kellene ide is, ebbe a bórús országba.
bruni 2009.08.11 10:58:33