Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chriis

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
chriis 2010.02.10 06:35:17
Több dolog jutott az eszembe ezzel kapcsolatban.
Egyrészt - Egy riporternek pártatlannak kell maradnia bármi is történjen a pályán.
Másodrészt - Sajnos az, hogy a nézők vagy szurkolók mit akarnak nem befolyásolja a TV működését. Ellenkező esetben, pl ha le akarnák váltani vagy ki akarnák rúgatni, akkor hogyan viselkedne a szolgáltató?
Ennyi az egyik oldalnak. Nézzük a másik oldalt...

- Alapvetően a Szlovák fél volt a szabálytalan. Ő kezdeményezte a verekedést is. Gergő "csak" felvette, azaz ledobta a kesztyűt.
- A riportereket sok kritika éri, hogy nem lelkesítve kommentálnak, mint pl anno Szepesi György. Akkor most mi is van?
- Bár állást foglalt és a saját, személyes indulatait is beleszőtte a kommentárba, nem hiszem, hogy el kellene tiltani ez miatt.
- A Szlovák meg nem elég, hogy szabálytalankodott még be is mutatott, ami egy sportolótól elfogadhatatlan! Neki kellene az eltiltás plusz egy jó kis bünti, hogy kétszer is meggondolja mit is csinál legközelebb!!! (lehet, hogy ez megvolt, nem tudom, nem követem a híreket)

Gondolom most jön, hogy milyen Magyar vagyok és a többi. Viszont, próbáljátok meg egy kicsit a tényeket nézni. Azért, mert valakinek nem az a véleménye, mint a többieknek még nem biztos, hogy ellenetek van! Én így látom. Nem hangoztatom, nem mocskolódok, nem gyűjtök aláírást, hogy rúgják ki. Egyszeri vélemény, normálisan.

Összegezve, nem tartom helyesnek, hogy állást foglalt, ellenben szükségszerűnek tartom, hogy egy kis lendületet vigyenek a kommentálásba és ha ennek ez az "ára", akkor ez legyen a legnagyobb bajunk :)
A büntetést szigorúnak tartom, bár nem ismerem a belső körülményeket. Nem biztos, hogy a munkáját vették el, lehet, hogy csak egy részét.
A Szlovák "barátunk" meg remélem elnyeri méltó büntetését!
chriis 2010.02.10 07:18:35
@pokerface:
Ó... akkor benéztem. Sorry!
chriis 2010.02.10 07:19:49
@gödi hokirajongó:
És neked is igazad van! Nekem nem korán, hanem késő van :)
Arra szeretnék rájönni, hogy hogyan lehet bevezetőt írni a blog elé. Mind az indexen, ahol röviden összefoglalják miről van szó a blogban, mjd lehet a tovább gombra kattintani és kinyílik az egész iromány...
 Miről szól ez az ünnep?Egy szélsőséges kisebbség kollektív emlékeiről. Akik egy virulens és nagy karriert befutó ideológia emlékeit őrzik kegyelettel: a fasizmusét.Ez az ideológia és minden híve, minden magyar ember örök vesztes lett, tragikus nagy vesztese a II.…..
chriis 2009.08.11 11:07:36
@Énszóltam: Hát, sok sikert.... Biztos van súlya a szavaidnak. Nem hiszem, hogy akkor lesz valaki hiteles, ha az általad használt szavakkal nyilvánít véleményt. Sajnos az ilyen kommentek miatt lesznek azok az emberek, akiknek hasonló a véleménye annyira megbélyegezve és beskatulyázva. Miért nem lehet normálisan hozzászólni?