Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RALLYETOURS

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rally de Portugal Egy 2011.03.23 14:58:07
Na akkor jelenleg pozsonyi reptér, 15.35 to Malaga Ott felvesszük az autót, aztán irány Faro, további programot nem tudok, holnap reggel gyaníthatóan 8 órakor shake down, ha lesz net, lesz kettes..
RALLYETOURS 2011.03.23 20:20:01
WRC2009 / Finn Rally / Háttér A Kimi Räikkönen miatt felbolydult méhkasra hasonlító sajtóirodáról már beszámoltam egy korábbi bejegyzésben, de akkor még nem volt lehetőségem arra, hogy egy kicsit több benyomást is szerezzek róla. A verseny előtti sajtótájékoztatóra a finn…..
RALLYETOURS 2009.08.11 11:29:57
Csak kontrasztként pár kép ugyanerről a versenyről, de más versenyzőkről:

Henning Solberg telefonálás közben is kapható egy-egy közös képre:
rallyetours.extra.hu/Finn2009/orig/DSC05506.jpg

Ari Vatanennek nem esett nehezére magyarul szólni hozzánk (köszönöm): rallyetours.extra.hu/Finn2009/orig/DSC05344.jpg

Mikko tiszteleg a nézőknek :rallyetours.extra.hu/Finn2009/orig/DSC05470.jpg

Loeb a pódiumról is autogrammot osztogat rallyetours.extra.hu/Finn2009/orig/DSC05501.jpg

Ezek a pillanatok mind mind hozzátartoznak a ralihoz, ezért utazunk 5000 km-t sok más ralifannal együtt ... aki erre nem képes, az menjen az F1-be. (SZERINTEM)

U.i.: A képek minősége korántsem hasonlítható a Ricsiéhez (ezúton gratulálok neki a cikkhez és a képekhez) ... csak a feelinget próbáltam érzékeltetni.
RALLYETOURS 2009.08.14 15:52:11
Egy pillanatra én még visszakanyarodnék az alaptémához, pontosabban ahhoz, hogy egy versenyzőnek kell-e jópofizni a közönséggel, vagy sem ?

A rali (és az F1 is) sok pénzbe kerül. Ezt a pénzt az esetek többségében szponzorok dobják be azért, hogy a tehetséges (vagy éppen tehetségtelen) versenyző gurulni tudjon és sok sok NÉZŐ előtt népszerűsítse azt, aki erre neki pénzt adott. Ezt nem kellene elfelejteni ! (Persze ha a saját pénzén autózik, akkor azt csinál, amit akar.)

A raliban a versenyző-néző kapcsolat ennél méginkább lényeges, mert vannak helyzetek, amikor a versenyző rászorul a nézőre ... és itt nemcsak a buzdításra gondolok. Aki
lesz@rja a nézőket, azt előbb-utóbb a nézők is lesz@rják. Nem lesz rá kíváncsi a kutya se, sőt ellenszenvessé válik. Ebből adódóan ilyen magatartással "nem jut messzire".

Egy pillanatig sem gondolom, hogy minden versenyzőnek showmenné kell válnia - mint Petter -de ha megteheti, akkor legyen néhány gesztusa a publikumnak, ennyi elég ... más lesz tőle a hangulat.

A F1-ben - ahol gyakorlatilag el van szigetelve a néző a versenyzőtől - ez a kapcsolat nem sokat számít. Elég ha végigmegy és nyer, a F1 szurkoló
imádni fogja akkor is, ha csak 100 méterekről lát egy kis pontot belőle. Azonban ha egy F1-es pilóta ralizásra vetemedik (igencsak dícséretes), akkor azt is meg kell tanulnia - már az első órán - hogy ebben a műfajban nem elég beülni az autóba és letekerni a 111 kört, itt ki KELL szolgálnia közönséget is ... ahogy a pályán, úgy azon kívül is ! Ámen !