Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AxeLancelot

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
Most, hogy lényegében megerősítették az Apple Tablet létezését, már kitérdekel-státuszba került a cucc, úgyhogy a blogon nem is írunk róla többet (not!). Annál inkább az új pletykáról, az iPhone 4G-ről, ami a 9to5Mac szerint már májusban megérkezhet. Most is egy…..
Valahogy nekem mindig sikerül belebotlanom a mobilszolgáltatóknál vagy bankoknál (esetleg kettejük együttműködésében) fura kis anomáliákban. Legutóbb a Már megint nem értem című bejegyzésben írtam a Pannon és a CIB ellenében végzett információs felderítőmunkámról azzal…..
Érdekes egy szituáció ez, mert miközben még az egyetlen hazai forgalmazó, a T-Mobile sem tud elég iPhone-t szállítani, egyre több jel utal arra, hogy a másik két szolgáltató is megkezdi a mobil árusítását. Sokáig néma csönd volt, az utóbbi hetekben-hónapokban viszont több…..
Boy Genius biztos forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy közelít az iTunes 9, és néhány izgalmas update-ről is tudomást szerzett.Egyik a Blu-Ray lemezek lejátszásának támogatása, ami egybevág a korábbi pletykával, miszerint az új iMacek megkapják a lejátszót - úgy tűnik,…..
Ez a Rogers vagy tiszta idiótákból áll, vagy az Apple a kanadai szolgáltatóra bízta az új iPhone 3GS hírének pletykaszintű terjesztését. A mobilcég honlapján ugyanis már múlt héten is felbukkant a 8 gigabájtos modell, most meg egy újabb táblázattal gazdagodtunk, amiből…..