Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheKommentElek

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár 4. napja nem tudnak hozzáférni az ügyfelek a pénzükhöz interneten keresztül az AXA Banknál. Ez már a végső kivonulás kezdete, vagy csak technikai málőr? Azért írok, hogy nehogy más is elkövesse azt a hibát amit én, hogy az AXA Banknál nyit bankszámlát. A számlát…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Hárman bennégtek egy autóban ma hajnalban az M3 autópályán. Önhibájukon kívül. (Linket direkt nem csatolok). Napok óta foglalkoztat pár gondolat a közlekedésről és annak moráljáról. Mennyire felhasználó-, vagyis utasbarát az autóipar, az egyes kormányok közlekedési…..
TheKommentElek 2012.08.22 12:11:58
@nyisziati: eben igazad van, én is nap, mint nap találkozom hasonlókkal. De amit én ezzel az egésszel akartam mondani, hogy az autómárkának semmi köze ahhoz, hogy valaki bunkó-e vagy sem. Az, hogy téged egy BMW-s előzött a zebránál, az egy eset a sok közül. Ebből arra következtetni, hogy az összes BMW-s köcsög, mert a zebránál előznek, az elég nagy ostobaság lenne. Szerencsére engem még nem előztek zebra előtt, de látni láttam már ilyet kívülről. És az biza nem BMW volt, hanem suzuki. Csak mondom.
TheKommentElek 2012.08.22 09:23:27
@nyisziati: "a semmiből mögöttem 200-zal feltűnő, csikorgó kerekekkel fékező, dudáló, ökölrázó sofőr alatti autó a leggyakrabban az Audi/BMW/Merci/Alfa Romeo köréből kerül ki döntő többségben. Ehhez talán statisztikát sem kell bemutatni..."

De, szerintem kell. A nélkül ez is sima demagógia.
Annyira érdekes, hogy én havonta 5-6 alkalommal megyek autópályára és olyan sokszor nem találkozom 200-zal hasító autóssal. Ha igen, akkor az leginkább ford mondeo, vagy renault megane. Láttam már skoda oktáviát is.

Amúgy elég frusztrált lehet az életed, ha a sofőrök mögötted az öklüket rázzák. ;-)
TheKommentElek 2012.08.22 09:35:44
@Fengyi: igen, észrevettem már én is :-)
Érdekes lenne kideríteni ennek az okát. Esetleg irigység?

Mondjuk azért az is igaz, hogy néha-néha írnak más márkát is, de valóban ha egy BMW érintett, akkor azt tuti megtudjuk.
Annak idején az ifjú Rebbeca Black Friday című kultursokkja bebizonyította, hogy nem csak a tévében lehet botrányosan rossz produkcióknak milliós nézettséget generálni. Azóta a Friday egy generáció szinonimája lett, ha a nemi erőszakkal felérő hanghullámos támadást akarták…..
Kedves Tibi, az alább taláható írashoz csak annyit fűznék hozzá: true story + poháremelős mém. /Az mi? Amúgy kurva jó poszt, köszönjük szépen. - MT/  ezabloghunickmarfoglalt   A modoros ezoterikus A "new age"-irányzat minden változatát ismeri és szinteket…..
TheKommentElek 2012.04.05 08:50:18
@Nagykevély: jó poén :-), de...
szerintem ez attól függ, hogy mit értesz ezotéria alatt. Én inkább azt nevezném ostobaságnak, amikor valaki másokat megítél és beskatulyáz, anélkül, hogy önmagába nézne, hogy ő esetleg az élet más területén milyen hasonló "butaságokat" csinál.

Lehet ujjal mutogatni emberekre, de érdemes azt is észrevenni, ha épp Rád mutogatnak :-)
TheKommentElek 2012.04.05 09:03:26
@xaba99: igen, igen, közben elolvastam több írást is, és rájöttem, hogy itt ez a lényeg. Csak most, hogy az index főoldaláról idekerültem, azt hittem, hogy valaki el akarja játszani a nagyon okos pszichológus szerepét. :-) Mea culpa, vagy mit is szoktak ilyenkor írni.
A College Humor elkészítette az elmúlt tíz év legjobb sci-fi sorozatának 16 bites videójáték-változatát, amit nem lehet nem szeretni kurvára. (Jó, tudom, hogy nem igazi játék, nyugi.) ..
TheKommentElek 2012.01.06 08:25:33
@ericssonfan: Robi!
Jó az a BSG. Nézd végig még egyszer. Neked is meg fog tetszeni :-) Nekem amúgy a Caprica is meg a Voyager, meg StarTrek, stb. is tetszenek, kivétel nélkül.

Szerintem pont az a legjobb benne, hogy "amatőr", de inkább csak Magyarországon ismeretlen, színészek játszanak benne, és az egészet úgy állították be, mintha valaki tényleg a helyszínen fogott volna egy kamerát, hogy tudósítson. Teljesen benne tudom érezni magam a jelenetekbe.

Na és persze azért ne feledjük, hogy a sztorin kívül elég fontos "rejtett" üzenete van az egész filmnek. Hogy mi ez, azt nem árulom el :-) Biztos van, aki tudja, mire gondolok...
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
Meg akarja szerezni a finnt a japán csapat, de vezetője szerint a pilóta menedzserei túl sokat kérnek.”Nem tartunk sok vasat a tűzben, az asztalra tettük, amit adni tudunk, szerintem komoly ajánlat a jelenlegi piaci helyzetben” – nyilatkozta John Howett az…..
Japán győzelme után a 22 éves német összefoglalta, mit jelent Forma-1-es autóversenyzőnek lenni.”A világbajnokság az álmom, sosem mondok le róla. Óriási dicsőség és nagy megtiszteltetés ezeket az autókat vezetni végig a szezonban, főleg ilyen csodás vasárnapon, amikor az…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..