Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shanne

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értékelés:Az intród szerintem nagyon ütős. Lehet néhány néző hosszúnak fogja találni, de nekem nagyon bejött. A méretarány mindenhol ugyan annyi (először nagyot csodálkoztam), a jelenetek jól össze vannak vágva és a zene is kiváló.Kicsit sajnáltam, hogy rövid videó lett…..
A készítő üzenete:,,Tudom, hogy gyengék lettek a hangok, de fél percenként meghalt a gépem, nem érzékelt semmit, aztán kis idő múlva újra működőképes lett. Ez akkor volt a legszőrnyűbb, amikor épp szinkronizáltam... Én örülök, hogy e mellet még sikerült ilyet összehozni.…..
  Még mielőtt átmenne flame war-ba az egész komment részleg: a sorozatot két ember vezeti és fogja is vezetni, ezért szerepelnek benne ketten. Akik egyedül vezetik a sorozatukat, azoknak természetesen továbbra is fennáll az a szabály, hogy vendégszereplők NÉLKÜL kell…..
shanne 2011.03.30 16:04:11
 Egy rövid kis összefoglaló az én szubjektív, 2010-ben megjelent albumok toplistájáról. Melyek voltak a legnagyobb meglepetések, melyek okozták a legnagyobb csalódást és a végére egy Top 5. Legnagyobb meglepetés 2010:Alvin és a Mókusok - Unplugged - Akusztikus LemezAz új…..
shanne 2011.01.23 12:12:51
@MetalBogyó: örülök hogy tetszik a Paddy&Rats .. én eddig minden koncertjükön voltam miskolcon .. nagyonjók :)
shanne 2011.01.30 10:59:00
@Obrew: azt honnan tudod hogy lesz?.. remélem bullet is lesz mer akkor én letépem az arcomis ha eljutok egy bullet koncira :D
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
A LaLee's Blog 2010-es karácsonyi (megkésett) kiadás része ezúttal a Vízipipa Rovaton belül jött létre. Ebben a videóban bemutatom az egyik legkedvesebb karácsonyi ajándékomat, illetve a végére egy kis marhaság is belefért. Jó szórakozást, kellemes ünnepeket és boldog…..
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
shanne 2010.12.28 16:35:44
3
 Ebben a videóban bemutatom életem 2. vízipipáját, ami egy 82 centiméter magas, zöld, Top Mark pipa. Ezt az előző 47 centis pipával hasonlítom össze, plusz csak úgy általánosságban a nagyobb és kisebb vízipipák közötti különbségekre térek…..
Sziasztok! Mi is az a Senshi Szervíz?Most megtudhatjátok! ..
shanne 2010.10.30 16:38:14
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..