Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkarika

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron ötödik alkalommal ég lázban a világ az új iPhone miatt. A külföldi országokban máris ötmillió készüléket adtak el, ami elmarad a 6-10 milliós becslésektől, mégis hatalmas érdeklődésről tesz tanúbizonyságot. A fanatikus userek idén is képesek voltak több órát…..
Subba Eurovision 2012 2012.01.25 22:48:00
Van baj. 01. András Kállay-Saunders - I Love You 02. Annamari Dancs - Feel 03. Anti Fitness Club - Lesz, Ami Lesz 04. Attila Kökény & Tamara Bencsik - Állítsd Meg Az Időt 05. Barna Pély & Eszter Pál & István Pál - Open Your Heart 06. Bebe and the Change - Fans Will Be…..
tkarika 2012.01.26 10:36:09
addict Best of Super Bowl reklámok 2011.02.08 08:19:00
Tegnap hajnalban véget ért Amerika legnagyobb sport- és reklámeseménye, a Super Bowl. A Green Bay Packers immáron a negyedik szuperkupa győzelmét szerezte meg, miután egy izgalmas mérkőzésen legyőzte a Pittsburgh Steelers-t. De kit érdekel a meccs végeredménye, mikor reklámokat is…..
Van, akinek semmit sem mondd, de sokaknak talán meglepő lehet, hogy egy ideig a BMB FOCUS kutatócég hirdetéseivel is találkozhattok az addicton. Önmagában már az a tény is meglepő lehet, hogy egy kutatócég hirdet, az viszont, hogy más médiumok mellett egy blogot is megtaláltak,…..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
tkarika 2009.08.10 22:00:10