Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakBen

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.10.26 10:11:32
Bár második része nem lesz a Winthorp-nak, Mortician nevű kommentelő rájött, milyen agyament baromsággal lehet továbbmenni, úgyhogy lesz majd egy kiegészítő videó. Csak így külön és gyanítom jó sok részletben, mert pár perccel később, megint elakadtam. Őrület ez a játék…..
csakBen 2009.10.28 12:40:42
@Dr.Feco': Nagyon beteg vagy =D...Ezzel még viccelni sem szabad. xD._Szerintem ha ez valóban megtörténne a Cod4 rajongól fele megöngyilkolná magát...Amúgy.Állat lenne,ha FreddyD csinálna egy videót mondjuk arról,h Cod-ozik.Hogy olyankor mit mond,amikor jó játékkal játszik. yD^.

Ben
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Több millió oldalletöltés, rengeteg játék, poénok, és kritikák: Igen, ő freddyD a rosszpcjatekok.blog.hu szerkesztője! Ezen a héten a vele készült interjút olvashatjátok. Igazi nevét eddig sajnos nem tudjuk, viszont ha azt mondom freddyD mindenki tudja kiről beszélek.   És…..