Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenebono

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány ismét becsukni készül egy spekulációs kiskaput, és leszámol a magyar mezőgazdaságot tudatosan tönkretevő, Tescóba járó nyugdíjas és kisgyermekes tej- és trappistaspekulánsokkal!Olvasom a hírekben, hogy a nagy áruházláncok állítólag - pontosabban a…..
Meghatározó, hogy az ember milyen körülmények között találkozik először valakivel.Csurka István nevét már a züllés pillanatában tanulhattam meg. Akkortájt, amikor az MDF-ből kizárták, és megalapította a szélsőjobb MIÉP-et. Arról már sokkal később értesültem,…..
zenebono 2012.02.19 17:48:26
@Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes: Remélem sokan köpnek majd a te sírodra is.
A Hallgatói Hálózat, a Milla és a Védegylet Március 2-ára konferenciát szervez, ahova szeretettel meghívunk téged is. E konferenciára azért van szükség, mert az idő rácáfolt arra az 1989-ben megálmodott ideára, mely szerint a mindenkori kormány és ellenzéke kölcsönösen…..
Örülünk, Vincent? Hidegbéke 2012.01.28 11:08:00
Lassan lepergett az első hónap. Nivôse havában még voltak, akik titkon, vagy kevésbé titkon abban reménykedtek, hogy hamarosan vége lesz itt ennek az egésznek, a józan hallgatagok megelégelik, maguk mögött tudva a boldogabb világ támogatását felemelik szavukat és a sötétség…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
zenebono 2011.11.05 07:35:10
@Fan....: OK, fizettessenek azért, ha a letöltött zenéidet játszod, mivel azután nem fizettél semmit. De rádiót miért nem lehet hallgatni? Az ott játszott zene után mát egyszer megfizették a jogdíjat, korlátlan hallgatóval számolva.
  Szóval az úgy volt, hogy a hazai antifasiszta, progresszív és toleráns értelmiség szombat délutánra tüntetést szervezett az Új Színház elé Dörner György igazgatói kinevezése ellen. Már csaknem két órája tartott az ordas eszmék bátor elutasítása, amikor egyszer csak…..
zenebono 2011.10.22 21:39:44
@Dendrobatidae: Lehet, hogy neked semmit sem jelent, de én eszerint élek, tudod, élni és élni hagyni.
zenebono 2011.10.22 21:43:36
@iii: Ez a pályázat írósdi egy nagy blöff. Mindenki tudja, hogy ezeket soha nem a pályázók írják, hanem jó pénzért profik. Dörner úgy látszik nem szánt rá pénzt.
zenebono 2011.10.22 21:50:52
@iii: A színházi szakma szektaként viselkedik. Ha nem vagy baloldali/liberális, kivetnek maguk közül, nem foglalkoztatnak. Ugyanaz a pár ember (incl Ascher) dönt mindenben már 20 éve. Na, az ő uralmukat kell letörni.
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
Tisztelt Mt!   Sürgősen az önök, illetve olvasói segítségére volna szükségem, mert jövő keddig egyszerűen agyvérzést kapok. A helyzet az, hogy a múlt héten itthon voltam a szabadságom terhére, úgy gondoltam, hogy a hosszú hétvégével együtt végre rendesen ki tudom…..
Ma Homár napot tart az Urbanista: a szombat a városi bosszúságok jegyében telik. Attila levele után Gergőé következik, akit a II. kerületben büntettek meg - ugyanis táblák híján gőze nem volt róla, hogy milyen parkolási szabályok vonatkoznak rá. Íme tegnapi története:  …..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
zenebono 2011.03.19 23:30:38
@sárkányfő:
Fülig Jimmy :)
zenebono 2011.03.19 23:41:15
@sárkányfő:

Fiatalember??? Ezzel az avatarral??
zenebono 2011.03.19 23:46:21
@HAL 9000: Ez mekkora baromság! Azért lesz jó parti a fiacskája, mert a forint majd jól legyengül az euróhoz képest, és így sokat ér majd a bankbetétje? Na ez is jóra neveli Boldikát, nem azért leszel fiacskám jó parti, mert mérnök leszel, okos, művelt, hanem azért mert apuka jól shortolt annak idején.
    Most, hogy talán kezd elülni a médiatörvény okozta csatazaj, készülhetünk az újabb kulturkampfra. Jön ugyanis az alkotmányozás, és lesz abban minden szép és jó, amitől egy magára valamit is adó balos felhorgadhat. A Szent Korona említése, és az álegyházak…..
  Kommentben hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk a következő tényfeltáró videóra, ami a Kárpátia Felvidéki táj című számának és Izrael himnuszának hasonlóságát feszegeti:  Bár a hasonlóság valóban feltűnő, de szinte 100 százalékos…..
Orbán Viktor már tavaly nyáron bejelentette a Nemzeti Eszközkezelő felállítását, de azóta alig esett szó a dologról. A különadó helyett a devizahitelesek problémáinak megoldását kellett volna lenyomni a bankok torkán. Lazulnak a BAR-lista szabályai, vagyis hamarosan csökken a…..
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
Levélírónk egy személyes konfliktus áldozata lett. Kolléganője bemószerolta a főnöknél, mondván munkaidőben pókerezik és a neten lóg, holott csak az ebédidőben tette mindezt. Nem lett volna egyszerűbb korlátozni a munkahelyi internet hozzáférést, ahogy a legtöbb helyen…..
zenebono 2010.11.28 19:07:37
@biohazard: Nem tudom, hogy te hol dolgozol, de az ebédidőt le kell dolgozni, szóval nem számít bele a munkaidőbe.
zenebono 2010.11.28 19:44:54
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Nekünk alá kellett írni egy papírt, hogy a gépet kizárólag a munkánkhoz használhatjuk, tehát mindennemű magánlevelezés, netezés tilos.Az más kérdés, hogy ezt nem ellenőrzik, de ha Pókerezés miatt kirúgnának valakit, akkor lenne rá indoklás, hiszen aláírta a papírt és ezzel tudomásul vette a szabályt.
zenebono 2010.11.28 20:04:00
@ne most: Igen, nálunk is benne volt, hogy tudomásul veszem, hogy a cégnek joga van a levelezésemet figyelni. Gondolkodtunk is rajta, hogy ez a magyar törvények szerint megáll-e, nem tartozik-e a magántitok megsértése kategóriába, de végül is addig jutottunk, hogy mivel a cég nem engedi a magánjellegű levelezést, így joga van a levelezésedet figyelni, mert az csak üzleti lehet.
Felszólítjuk Elnök asszonyt, hogy haladéktalanul kezdeményezze a kuruc.info azonnali és végleges hatályú betiltását. Meggyőződésünk, hogy Önnek, mint a média irányításáért és ellenőrzéséért felelős állami intézmény legfőbb vezetőjének alkotmányos és erkölcsi…..
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
zenebono 2010.04.12 17:47:15
@eastwood09: Köszönöm, így már értem.
zenebono 2010.04.12 18:04:33
@ámbátor: Köszönöm. Azt gondoltam, hogy az egy körzethez tartozó választóköröket egyszerre számolják, de tévedtem.
zenebono 2010.04.12 18:07:38
@obligat: El tudom képzelni, hogy máskor is ilyen iszonyúan körülményesen és hosszan fogalmazzák meg a legprimitívebb mondanivalójukat is.

Egy valaki volt csak, aki kimondta a lényeget: a szavazás 7 kor véget ért. Ha nem ért volna véget, akkor bárki mehetett volna 7 után is szavazni.
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
Meglepetéééés! Káli Sándor, Miskolc polgármestere ma délelőttre rajtaütésszerű akciót szervezett a fészekrakó program keretében beköltöztetett egyik családhoz. A már régebben ott lakó emberek panaszkodtak, ezért Mátyás királyként álruhába bújt, magához vette a…..
zenebono 2010.03.28 13:34:46