Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gepard5

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi posztunkban, ahol Gusztáv sorba vette a tízezer forint alatt vagy a körül elérhető városokat, kaptunk kritikát azzal kapcsolatban, hogy nyilván csak idióta lehet, aki a jegyár alapján választ úti célt. Pedig csak abból indultunk ki, hogy átlag magyar pár nem tud…..
Omnibusz Piroslap a buszoknak? 2014.04.29 22:11:32
Kis pénz, kis foci. A stadionok ügye sínen van, a közösségi közlekedés finanszírozása terén viszont akadna még tennivaló. A buszkiállításokra idén sújtott le igazán az évekig tartó beszerzési stop. Múlt héten kettő buszkiállítás is lezajlott, amik érdekes módon két…..
Négyszáz millió forintos Európai Uniós forrást nyert el az ipari automatizálással és tervezéssel foglalkozó Evopro Kft. városi buszcsalád kifejlesztésére. A komoly támogatási összegből egy előremutató buszcsalád fejlesztése van folyamatban, amibe most lehetőségünk…..
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
gepard5 2010.02.03 11:03:23
Sziasztok!

Nagyon sok érdekes gondolatot olvastam itt és egy párral egyet is tuok érteni!

Nem kell félni attól,hogyhaa radikális pártok hatalomhoz jutnak,mert már nem az 1930-as éveket éljük!
Nézzétek meg,hogy Palesztinában sem okozott gondot,hgy a Fatah helyett a Hamasz került hatalomra,mert eltelt él év és a gazdasági embago következtébe fellépő éhezés miattkénytelenek voltak felpuhulni és szóba állni a zsidókkal!
Ha nálunk a Vonáék döntési pozicióba jutnának,akkor már mindjárt haver lenne nekik is az Unió,meg az összes multi is,mert onnan kapnák kenőpénzeket!
Bár nem vagyok komcsi,de örültem 2006-ban amikor újra az Mszp nyert,mert én azt(utólag rájöttem,hogy tévesen)úgy értelmeztem,hogy a választó emberek végre az eszükre hallgatnak és nem arra,hogy ki ígér többet a kampányban.
Arra gondoltam,hogy ha egy pát már négy éve a hatalomba van,akkor talán következő években már csökken a lopás kedve,így jobban járunk vele,mint egy frissen a hatalomba érkezővel,akinek kötelezően vissza kell osztania azok számára akik finanszírozták neki a kampányát!
Na most erre a szép teóriára az Mszp nagyon rácáfolt!A hülyék a m szerencsétlenségünkre azt hitték,hogy az érdemeik miatt kaptak újra bizalmat,pedig csak a Fidesz ellen szavaztak az emberek 2006-ban!És a pénzéhségük nemhogy csökkent volna,hanem teljesen elhatalmasodott rajtuk!
Úgyhogy én azt mondom,hogy nincs baj azzal,ha új arcok tünnek fel a parlamentben,mert bár mindenki lop,de legalább ha csak négy évig érzik magukat biztonságban akkor legalább választási évben egy kicsi odafigyelnek ránk.
Tehát semmi baj,ha négy évente cserélgeti egymást a jobb és a baloldal,mert egyre megy!Ez nem belefásultság a részemről,hanem sajnos egy nyitott szemmel járó ember ténymegállapítása!
Például azzal, ha meg merjük említeni neki, hogy a busz nem a kijelölt helyére állt be a pályaudvaron, amit nem mondtak be, így lemaradtunk a járatról. Sztorink közben megismerkedhetnek a székesfehérvári buszpályaudvar félelmetesen hatékony kommunikációs rendszerével: a…..
gepard5 2009.12.15 15:24:20
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!: Hahaha

Szted a sofőr a hibás,mert nem hajtotta fel a peronon lévő többszáz utast a buszára,csakhogy biztos ami biztos nehogy vki lemaradjon?
Ez már nagyon izzadságszagú...
gepard5 2009.12.15 15:26:47
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!:

Ha én lekésem a Tesco akciót,mert a szórólapos srác nem dobott a postaládámba szórólapot,akkor nem fogok bemenni a Tescohoz reklamálni!
Ma nem is keresett....baszott rám, rendben, fiú fut a lány után, de ma különösképpen le sem szart...nem azért, de nehogy már mindig én szaladgáljak, éreztesse már velem, hogy fontos vagyok a számára, és legalább csörögjön rám, hogy merre vagyok, találkozzunk, stb. De semmi,…..