Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lafayette

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hónap híján három éve vette át a Tv2 vezetését Várdy Zoltán, és az első sajtónyilatkozataiban azt ígérte, hogy a csatorna három éven belül legyőzi az RTL Klubot. A Tv2 az igyekezet ellenére sem tudta megszorongatni a konkurenciát, és nem csak azért mert Várdy első…..
Lafayette 2010.06.04 12:21:34
@Der Beste: Jaja, számít a bevétel, de a reklámozó a nézettség alapján dönti el, hogy hol hirdet! Ezért lovagolok rajta vazze!
Lafayette 2010.06.04 12:31:56
@szabóZ: És? Értitek a lényeget? Akkor pontosabban fogjuk tudni a nézettségi adatokat??? :-))) NEM!!! Nagy manipuláció az egész, s mivel az ember olyan, mint a birka, arra megy amerre a többiek... ha azt hallja, hogy az RTL-t nézik többen, akkor azt akarja nézni. Ezt használja ki az RTL. Más magyarázat nincs, hisz ugyanazokat a műsorokat készítik!!!
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..