Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x anyuka

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekedért mindent! Mostanában 2011.04.13 13:46:13
Nagyon sajnálom, hogy a szülők kezdeti lelkesedése a "háborgás" iránt alábbhagyott. Vártam, hogy érkeznek hozzászólások, de idő hiányában és talán a helyzetbe való belenyugvás miatt elmaradtak ezek. Egy anyukával váltottam emailt, aki írt ugyan hozzászólást, de…..
A gyerekedért mindent! A többiek 2011.03.03 16:18:43
Nem tudom, hogy tisztem-e az alábbiakat leírni, de így lesz kerek a történet.Az utóbbi időben ugyanis sok szülővel beszéltem, emaileztem a régi oviból.Az egyik anyuka elmesélte, hogy gyermekét az óvó néni kisfia megint jól helyben hagyta. Természetesen ezt szóvá tették a…..
A január úgy telt, hogy kisfiam minden reggel dacolt mindennel, nem akart felkelni, nem akart felöltözni, közölte, hogy az oviban nem fog enni (de persze azért evett), és sírva ment oviba. Ő sírt befelé menet, én sírtam az oviból kifelé jövet. Mert úgy éreztem, hogy cserben hagyom…..
Az új óvó néni tündéri volt, a gyerekek nagyon megszerették, ő nagyon sok tervvel érkezett, és igyekezett mindezeket megvalósítani. Sajnos meggátolták ebben. Nap mint nap ott kellett hagynia gyermekeinket alvásidőben, volt, hogy a mese közben, mert az irodába kellett mennie.…..
A nagycsoport is jól kezdődött, gyerekeink felléptek egyszer ősszel, aztán karácsony előtt is, nagyon aranyos műsorokat tanítottak be nekik az óvó nénik. De eközben egyre jobban látszott rajtuk a feszültség, gyakran voltak betegek.És decemberben teljesen váratlanul ért minket,…..
Kisfiam10 évvel fiatalabb lányomnál. Tehát ez a harmadik tanévünk az óvodában. Az óvodai éveket 2 év bölcsi előzte meg, ahol "jó sora volt", és egyúttal letudtuk az évvesztességét is.Az óvoda választásánál döntő szempont volt, hogy ne vegyes csoportba menjen,…..
Lányomat abba az iskolába irattuk, ahova én is jártam. Az egyik tanító nénit előre tudtuk, de a párja csak az évnyitón vált ismerté. Ismertem már, hiszen középiskolában osztálytársam volt. Nem voltunk sem jóban, sem rosszban.Az első hét péntekén kislányunk azzal jött haza,…..
A gyerekedért mindent! A kezdetek 2011.02.15 19:19:00
Úgy döntöttem, blogot írok. Elöljáróban közlöm, hogy pedagógus vagyok.Történetünk a nálam fiatalabb testvérem általános iskolai éveinek pár soros bemutatásával kezdem. Amikor mi jártunk iskolába, a tanító nénik 2 évenként változtak. Tesóm elsős és másodikas tanító…..
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..