Regisztráció Blogot indítok
Adatok
botranybotrany

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor pár napja beposztoltam egy emberevős képsorozatot, pusztán az foglalkoztatott, hogy az ember (ez esetben én) miért kattint újra meg újra olyan fotók linkjére, amiket egyáltalán nem szeretne látni, sőt amik irtózást keltenek benne. Ezért is tettem bele szavazógépet, amiből…..
Miért gondolják úgy munkáltatók, hogy a GYES-ről visszatérő anyukák képtelenek felvenni a munka ritmusát és értéktelenebbek, mint gyermektelen társaik?Mertem venni magamnak a bátorságot, hogy ikergyerekeimmel 3! (három!) évig itthon maradtam "kismamaként"... rühellem…..
botranybotrany 2009.08.15 11:07:31
@Strici:
Szia, nem értek egyet veled. Miért kellene egy vállalatnak plusz embert alkalmaznia csak azért, hogy kompenzálja az alulteljesítő alkalmazottat? A cég nem élősködött rajtunk. Bocs, nem egy állami vállalatról beszélek, ahol minden mindegy, hanem egy piacról élő vállalatról, ahol versenyezni, növekedni, profitot termelni kell.
Még csak nem is azt mondtam, hogy megoldhatatlan problémákat okoztak a gyerekes anyák. Csak leírtam a személyes tapasztalataimat, amit így is összefoglalhatnék: az én munkahelyemen, ahol a dolgozók felnőttként képesek felmérni, hogy a vállalat sikere, következésképpen a saját karrierjük, rajtuk is múlik, alkalomadtán átvállalják a kevesebbet teljesítő anyák munkáját (emberségből, kedvességből, kötelességtudatból), de azért jobban szeretnék, ha ezek a csajok is ugyanúgy teljesítenének, mint a többiek.
botranybotrany 2009.08.15 13:26:35
@Strici: "
Másképp kérdezem: Mi a Te jövőképed? Mit szeretnél? Emberhez méltó életet vagy folyamatos, megfeszített gürizést? " - ezt kérdezed tőlem. Valami egészen furcsát feltételezhetsz rólam.
Szó nincs arról, hogy megfeszített gürizést szeretnék. Most sem arról van szó. Emberhez méltó életet élek, normális munkahelyen dolgozom, kreatív munkát végzek... na de nehogy már védekeznem kelljen. A jövőkép kifejezést az én köreimben nem nagyon használják, szerintem ezt a hülyeséget az átlagmulti átlagdolgozójának állásinterjújára rendszeresítették. Tőlem ilyet nem kérdeznek.
Szeretném előrebocsátani, hogy minden tiszteletem a színházaké és a művészeté, éppen ezért első látásra rettentően felháborodtam a lent látható hirdetésen.Így sem túl magas a népszerűségi indexe a Nemzeti Színháznak, köszönhetően az újszerű rendezői…..
botranybotrany 2009.08.10 17:37:55
Grafter Gerilla kukások 2009.04.17 18:42:00
Korábban beszámoltam a MédiaUnió nagysikerű, színvonalas kezdeményezéséről, a Nincs de! kampányról és annak utcai hirdetőelemeiről.. A mozgalom legújabb szereplője sokak meglepetésére a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.A társaság nem is akármilyen megoldást választott.…..
botranybotrany 2009.08.10 17:36:35
Grafter Kampány az anyázás ellen 2009.07.29 12:09:00
Nem nehéz kitalálni, mi ihlette a Szerencsejáték Zrt. munkatársait, illetve az általuk megbízott ügynökséget, hogy az új kampány a „Tolerancia a hétköznapokért” címet kapja, hiszen valljuk be, egyre több esemény utal arra, hogy a lakosság veszít a türelméből. …..