Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nolan72

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jerry Lee Lewis @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.31. Budapestre érkezett a modern orvostudomány legnagyobb nyitott kérdése, Jerry Lee Lewis 1.0-ás Rock And Roll sztár, az egyetlen élő embert, akinek a duettlemezén Mick Jagger is megszeppent kisinasnak tűnik. Vannak olyan…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..
nolan72 2010.04.18 21:25:00
nolan72 2010.04.18 21:26:09
Sziget 2009 - Ötödik nap Utolsó napon, ha más nem lépett volna fel a Szigeten, csak a Faith No More, már akkor is megérte volna. Viszont volt itt még Turbongero is, hogy csak a legjobbat említsük a "maradékok" közül. Persze szokás szerint nem tetszhetett nekünk most sem…..