Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.makepeace

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negyedik évadi Foyet-es emlékeztetőkkel nyitunk, benne az alkuval, a buszos tömeggyilkossággal, Derek FBI-igazolványának lenyúlásával, Foyet szökésével, és a záróepizód utolsó jelenetével: Hotch a kanadai förmedvény után otthon whiskey-t iszik, hívatlan vendége fegyvert fog…..
Sokszor, és sokféleképpen utaltunk már arra, hogy a tévésorozatokból nem lehet úgy pénzt keresni, mint mondjuk a kismacskaalakú vérnyomásmérőkből vagy porcelán csikóskalapokból, mert a gyártó és a vásárló közötti út egy fokkal bonyolultabb a…..
hogyvolt House 6x03 - Epic Fail 2010.03.31 09:00:00
Ebben az epizódban végre visszatérünk a Princeton Plainsboro Oktatókórházba, már nagyon hiányzott ez a kellemes, családias közeg, nosztalgikus bizsergést érzek, amint a kamera végigpásztáz a sürgősségin. Már meg is érkezett az aktuális hetibeteg, éppen a „világhírű…..
.makepeace 2010.03.31 11:29:10
Szédülő szőke nőt látunk, aki pankrációt nézne egy klubban, ha épp nem lenne rohadtul rosszul. Kibotorkál az utcára, ahol hiába integet az autóknak, senki sem áll meg neki. Egy hídon áll, mikor feltűnik egy pankrátor-maszkos, halálfejes fickó. A nő a legnagyobb hülyeséget…..