Regisztráció Blogot indítok
Adatok
U-H-U

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Comment:com szerkesztősége ezúton szeretné köszönteni a baráti megyei hírlapok főszerkesztőit, újságíróit és minden munkatársát, annak alkalmából, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök úrral találkoztak a “köztársaság első számú közjogi méltósága”…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
A Lost első évada 2004 szeptember 22 és 2005 május 25 között került képernyőre az USA-ban. Huszonöt epizódból és egy összefoglaló részből, avagy clipshow-ból állt, és szerda eset nyolc órai kezdettel volt látható az ABC műsorán. Négy epizód elég volt ahhoz, hogy a network…..
Nóra dühös volt, hogy babakocsival nem engedték be az angyalföldi MediLine biodiszkontba, és disztkriminációt kiáltott. A cég tulajdonosai alanti válaszukban rámutatnak, hogy a bolt alapvetően nagykereskedés, egyéni vevőket csak bizonyos feltételekkel engednek be, az egyik ilyen,…..
Stabilan tartja magát a Homáron is dokumentált fordítógépes téveszme, miszerint a bukta-jellegű pékáru angol megfelelője a "fuck up", azaz elkúrás. A helyes megfejtés továbbra is a "bun" lenne, de a sztakisok szerint a hülyeség megállíthatatlanul terjed: Nem…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Mostanában sokszor emlegetjük, hogy nem készülnek hazai gyártású ifjúsági filmek, ami egyébként igaz is, az MTV is az ősrégi sorozatokat melegíti föl újra, a Keménykalap és krumpliorrt, az Utánam srácok!-at, Le a cipővel!-t, vagy a még ezeknél is régebbi…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..