Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medgyesi.Gy.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmam sincs, hogy az orosz Gamaleya cég Szputnyik V (az alábbiakban „V”) vakcinája jó-e vagy sem. Lehet, hogy jó. A tények a következők: Orbán Viktor 2020 októberében jelezte, hogy az orosz és kínai vakcina beszerzését is vizsgáljuk. Novemberben (a G20-on) Putyin nyilvánosan megdicsérte ezért…..
A 106-ból 86-ra nincs még jelölt, aki elkezdené szervezni 2018-as választási felkészüléssel kapcsolatos helyi munkánkat, akit érdekel a lehetőség, legyen kedves, jelezze nekem az azorszagfaja@gmail.com-on. Tavaszra be szeretnénk fejezni a választókerületi csoportok létrehozását,…..
Az Európai Unióhoz csatlakozott Magyarország külpolitikájában, saját jövőnk biztonsága, társadalmi és gazdasági gyarapodásunk érdekében, a nemzeti érzéseket hangsúlyozó, valós vagy vélt érdemeket felidéző, a múlt gyarlóságait sorscsapásként vagy mások bűneire adott…..
Medgyesi.Gy. 2009.08.17 20:05:54
@mikulasg: A Hankiss cikk valóban rímel a Dzsingisz által megindított gondolat menetre. Félő, hogy nem a nyitottság korszaka következik. Jó lenne, ha tehetnénk érte valamit.