Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöttyös Tehén

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szerda, akkor katalógus Ritkaság! Elektronikai és lakásfelszerelési prospektus a Szovjetunióból, 1981-ből...
           Édes bóbitás Magyarországocskám, úgy áll rajtad az ötvenhat, mint tehénen a gatya.  Tapsolsz te mindennek, ami mozog. Egy ideig csak hazudtad, hogy forradalmár voltál, de ma már hiszed is, mert úgy könnyebb. Pedig hogy beszartál, amikor a Jenőke megtalálta a…..
 Ismét itthon!A kremsi kiállításon voltam.Most pakoltam ki a böröndből és ha hiszitek, ha nem azt várom, hogy újra kezdődjön a Győzike Show...én szeretem nézni! Jól elszórakozom rajta! Kikapcsol a sok hétvégi baromság után...és amúgy meg az "avatart" nem…..
Professor Pizka az elmúlt heteket szorgos kutatómunkával töltötte: orosz kutatóvízumot szerzett, melynek birtokában szabad bejárásra tett szert a Szövetségi Biztonsági Szolgálat és a Külső Hírszerző Szolgálat archívumaiba is. Itt – a Budapestről magával vitt, tetemes…..
Pöttyös Tehén 2009.08.24 18:57:08
@tiboru: az ingyen bérletet és a taxikupont úgy tudom csak az Odintsovotól Shchelkovoig tartó napi többszöri ingázások miatt kapta. ott laktak ugyanis kiképzésének korai szakaszából származó zabigye... akarom mondani a szovjet kémek következő generációjának ifjú tagjai.