Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KuJa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Nádasdy Ádám évekkel ezelőtt készült Modern Talking című cikksorozatában remekül rávilágít nyelvünk kínzó kérdéseire, és kiválóan meg is válaszolja őket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy…..
KuJa 2010.07.19 10:22:39
ha nem tudja valaki hogy mit hogyan kell kiejteni, tudom ezt az oldalt ajánlani: www.forvo.com

minden nyelven vannak kiejtések rajta, lehet kérni is ha valami nincs fenn.
Tudom, ez nagyon kis problémának látszik, talán tényleg az. De valamiért szerintem olyan lépés, ami beleillik egy nem éppen pozitív trendbe. Némelyik élelmiszeren a lejárati dátum a magyar helyesírás szerinti év-hónap-nap sorrendben, másokon az angolszász (illetve EU)…..
Dóri kiszúrta, hogy 3000 forintot spórolhatunk, ha nem kérjük a Sony Cyber-shot DSC-W190 fényképezőgép mellé az ajándlk 2 gigabájtos memóriakártyát. A cég tehát a gyakorlatban is tanít a népszerű igazságra, miszerint semmi sincs ingyen.Az Extreme Digital-nál kapható Sony…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..