Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matyer

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Movie Maker Klub A Természet 2010.11.01 20:15:00
Itt van egy pár perces videó a természetvédelem fontosságáról.Remélem elgondolkodtató.Remálem értékelitek!..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
Movie Maker Klub Az ihlet!! 2010.09.15 20:30:00
Csa all!Jött egy ötletem hogy csinálok egy videót a kollégiumról, ahol ideiglenesen lakok, csak még nincs gépem amivel vidizzek mert telóm szar hozzá.Emellett pedig nem akarok úgy járni mint a jackassal, mert itt szerintem ki is csapnának ha olyan témájú lenne.Szerintem jobb a a…..
Üdv Mindenkinek!Tudom hogy szinte senki nem olvassa a blogot de ez túlzottan nem érdekel.Na itt egy új vidi.Nezd meg és megtudod miről szól:..
Movie Maker Klub Csa all! 2010.03.24 19:46:10
Igen tom hogy nagy a halgatás de én most lettem első egy git6árvérsenyen meg a felvételi és a többi + még most jön gitárból az alapvizsga úgyhogy egy ideig nem lesznek vidik bocs all..
Boldog új évet!!!Reméljük hogy 2010-ben többet tudunk majd nyújtani mint tavaly.Ezúton szeretnék minden kedves olvasónknak/nézőnknek boldog új évet kívánni és emellet köszönjük a dicséreteket és a KRITIKÁKAT azoknaakik olvasták/nézték a blogot. A csapat...
Movie Maker Klub Hurrá -.- 2009.11.24 10:36:00
Csa all.A Médiás videót sikerült kitörölnöm mielőtt feltöltöttem volna. Úgyhogy most majd ha mek apumékhoz akkor majd elhozom újra és megcsinálom.Addig pedig egy bemutatkozó vidin dolgozok.Na cs...
  Az ősziszunetben nálunk volt Dome és mivel mindketten szeretjük a Keresztapa című trilógiát, ezért megcsináltuk ezt a kis vidit.Először csak hülyültünk de aztán elkezdtünk forgatni is. (Hát igen, az ökörködésekből születnek a legjobb vidik.)A hangminőség kicsit…..
Movie Maker Klub Néhány vidi 2009.11.13 17:14:00
 Na mivel Dome lusta volt belinkelni ezt a néhány vidit megtettem én.Majd ő leírja hogy miről szólnak stb. EZT már Én írom, vis Dom€. A helyzet a következő:Én, kemdom ( Dom€, Domi, Zatya ) csináltam ezeket a videókat, azaz a másodikat nem én, hanem vki más.…..
Hoppá. Aki azt hitte hogy újra föltöltöttem csúnyán a fejére esett.Nem töltöm fel újra és elmondom mért:Haverokkal elkezdtük felvenni ahogy minden hülyeséget csinálunk (szánkózgatunk, falnak futottunk, meg még sok más ökörség).Pár része a suliban készült. Mikor úgy…..
Az új videó állása + üzenet Domeenak..
Movie Maker Klub Ebből elég! 2009.08.12 19:40:00
Szal.. Felvettem mindent amit csak tudtam pont. Elkezdtem szerkeszteni ÁLLJ! Ezen a gépen -nem tom mi van vele- hihetetlen lassú a Movie Maker. Úgy döntöttem hogy majd otthon befejezem. Ennyi. De úgy igyekszem hogy egy héten belül fent legyen. Reménykedem hogy sikerül. Na szasztok...
Movie Maker Klub Hát igen... 2009.08.12 17:49:01
Na jól nézek ki. Holnap megyek haza apuméktól és még ma be kéne fejeznem a felvételeket az új videóhoz. (Jajj jajj menyi gondom lesz vele!   xD[később megértitek])Úgyhogy most tépek és felveszek minden amit csak tudok.Igaz lehet hogy jobban járnék ha otthon szerkeszteném…..
Egy kicsit már unom hogy a tévében délelőtönként állandóan teleshopokat vetítenek. Egyfolytában ugyanazt ismétlik újra meg újra. Na ennek a kiparodizására készítem ezt.Jó szórakozást!..
Movie Maker Klub Mégegy vidi 2009.08.11 13:00:00
Szasztok.Ezt a videót kb. egy hónapja csináluk öcsémmel. Gondoltunk egyet és telefirkáltuk a garázsunk hátulját. Az új videóról pedig még mindig nem tudom hogy mikor lesz felrakva.  jó szórakozást!..
Sziasztok.Már elkezdőttek a következő videó felvételei.Hogy mikor lesz kész még nem tudom de ha minden igaz nemsokára láthatjátok.Azt hogy miről fog szólni nem árulom el csak annyit mondok hogy egy nagy paródia lesz az egyész, a teleshopokról. ..
Movie Maker Klub Videóink 2009.08.10 14:53:00
Ford RC:   Szikraszökőkutam:  Graffiti otthon ecsettel:  Egy kis házi keresztapa:     Deszkás bénázás:   ..
Movie Maker Klub Az első videó 2009.08.10 14:30:00
Sziasztok.Íme az első videó amit unokaöcsémmel csináltunk még régebben.Remélem teccik majd mindenkinek.Ja és nem érdemes kinagyítani mert ezt még telefonnal csináltuk. ..