Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferenc61

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából le sem hoznánk Sanyi mediamarktos csereküzdelemét, annyi ilyet látott már a Homár, de Piroska megírta, hogy működik ugyanez Németországban, és így egymás mellett (alatt) elég jól megfigyelhetők a különbségek: Szeptember 13-án, csütörtökön vettünk egy…..
Carti lőtte ezt a hirdetést Szuperinfóból, amiben a Datanet durván szembemegy a trendeknek. Az internetszolgáltatók mostanában további hálózatbővítések helyett egyre több fronton korlátozzák a nagyobb sávszélességet használók vonalát. (A havi forgalom korlátozása két év…..
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
ferenc61 2007.09.07 12:33:33
ferenc61 2007.09.07 12:34:21
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
ferenc61 2007.09.06 15:19:53
Szőnyeg küldött egy cikket a criticalmass.hu-ról. Köszönjük. „A kerékpár fel- és lerakodásáról az utasnak kell gondoskodnia, erre a MÁV nem biztosít időt.” Egy kellemes szombat délelőtti kerékpáros reklámfelvonulás után Debrecen-Csapókert állomáson…..
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Sok dolgot rossz ilyen melegben csinálni, de az egyik legszörnyűbb – még annál is kiborítóbb, mint végighallgatni egy kormányülés utáni sajtótájékoztatót– autóval eltévedni. Nézzék végig a dailycognition összeállítását a vasárnapi sofőrök rémálmairól! A…..
Felmerült egy újabb trükk, hogyan lehet kicsúszni a fránya vizitdíjfizetés alól: A mellékelt felvétel a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat épületében készült a vizitdíjmentesség feltételeiről. Jó tudni, hogy ha a kezelés során ottmarad a beteg, akkor az asszisztens nem…..
Subba A hazaszeretet-roham 2007.06.18 18:19:00
Na mi a magyar ember legszórakoztatóbb tulajdonsága? A folyamatos sírás? Hogy dögöljön meg a szomszéd tehene? Dehogy: az önhergelés fantasztikus tudománya. A legjobb interneten terjedő, magyar nyelvű marhaságok többnyire ezt a fantasztikus képességünket demonstrálják, a…..
Egész egyszeruen jó érzés tudni, hogy a tudomány ma már ott tart, hogy olyan képlékeny és megfoghatatlan dolgokat is pontosan körül tud írni és osztályozni, mint a szar. A Bristol Stool Scale (magyarul nagyjából Bristol Székletteszt) az orvosok eszköze pácienseik salakjának…..
Kicsit homáros sztori, jogi adalékkal, de hát a jog ott bujkál majdnem minden történetben. A Zugügyvéd úgy döntött, beteszi a blogba, hátha valakinek támad valami épkézláb ötlete. Szia Zugügyvéd! Bár tudom, nem éppen életfontosságú dologról írok, dehát engem se nem…..
ferenc61 2007.06.18 16:45:02
A kiskereskedelem Kohlhaas Mihályainak és Mihálynéinak korában élünk. KT elképesztő igazságkereső hadjáratba kezdet a „Sibrik Miklóson lévő” Penny Marketben, hogy visszaszerezze romlott olasz édességének az árát. Az semmi, hogy nem kapott pénzt, de a végső szívás…..
Na, ez lenne az igazi Homár-item, hogy egy vidéki Tescóban, a zöldséges részlegen egy vásárlót úgy megmarjon egy kígyó, hogy az, mármint a vásárló, jól bele is haljon. Meg is kaptuk a hírt levélben többektől, röhögtünk is rajta, hogy ekkora hülyeséget, aztán feltámadt…..
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..
Mit érdemel az a vegetáriánius, akinek közvetlen kapcsolata van istennel és ezt egy tragikus szórólapon hirdeti? Tyvadar találta otthonában Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezetének bújtatott reklámját, és nem igazán értette: A mellékelt szórólapot találtam a…..
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..
ferenc61 2007.06.15 14:13:59
Az internet és azon belül a Google veszélyeire hívja fel a t. publikum figyelmét skonto. Sajnos az ilyen feszültséglevezetős dokumentumneveket a fent ábrázol módon raktározza el a kereső, úgyhogy inkább dúmozzannak, ha utálják a munkájukat. ha esetleg érdekel -…..
A Zugügyvéd már sok fura helyzettel találkozott, de zugéttermet bújtató társasházi lakással még nem. Jogi ötlete lenne a felszámoláshoz, csak kérdés, hogy a felelős szervek vállalnának-e egy próbakajálást. Mégis igaz, hogy egy következmények nélküli országban élünk?…..
ferenc61 2007.06.15 14:00:05
Ha a tegnapi sztorit birták az értesítőről, amit az áthatolhatatlan ajtó miatt juttatott a postás az áthatolhatatlan ajtó mögé ezt is csípni fogják. Van ugye az ajánlott levél, amit kézbe kézbesítenek aláírás ellenében. Gyuri esetében azonban bedobták a postaládájába,…..
Ezt a két mókás reklámtáblát NZ lőtte a Lidlben, hála és köszönet. Egy rendes budai burzsuj ábécében ilyenkor mosolygós diákmunkások ajánlgatnák a fosatós kakaót és tesztelnivaló minipapírtekercseket. Termékbemutató a Lidlben. Toalettpapír! Próbálja ki! Ott a…..
ferenc61 2007.06.15 08:51:06
ferenc61 2007.06.15 08:52:09
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..
Subba Foglalkozása: riporter 2007.06.12 16:27:00
Időnként színt kell vallani, megtesszük hát most mi is. Nincs magyar ember, akit kevésbé tudnánk elviselni Havas Henriknél. Például ha megjelenik a tévében, legszívesebben ott helyben meghalnánk. Egyszerűen borzasztó érzés vele egy országban élni, egy nyelvet beszélni, egy…..
Subba Buli Aprajafalván 2007.06.12 12:47:00
Elnézést, hogy silány szexbloggá silányítjuk a Subbát, de hát mindig is ez volt a célunk. Nem gondoltuk volna, hogy létezik szórakoztatóbb és viccesebb pornófilm a legendás homoszexuális medve, Plushie Schwartz kalandjainál, de tessék, ez a spanyol gyártású filmecske simán…..
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a lifttel küzdő rendőri vezetők után néhány szimpla parki hülye már nem sok meglepetést tud okozni, de azért tessék, itt a heti termés.- Azt se tudjuk hova kapjunk, "bicigli", A torta, és a gyerekek - Különös…..