Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszterotika

20 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotika női szemmel Gömbölyű 2009.10.18 17:04:00
Legyen akkor most egy saját kép - amiről persze máris nehezebb megmondani, hogy mi tetszik benne. Talán leginkább a gömbölyű forma, a vonalak, és persze a vízcseppek.Ez az első, de lesz majd még.  ..
Erotika női szemmel DOF 2009.09.28 07:40:00
Azaz depth of field, magyarul mélységélesség - többek között ez jutott eszembe Alexander Paulin képét elnézegetve. A kép előtere éles, háttere homályba vész. Bennem mégis az merült fel, hogy ahogy egy korábbi képen az árnyék vonzotta a tekintetemet, itt a homályban vélem a…..
A svájci születésű, Lengyelországban élő Philipp Gmuer fotója inkább csak a háromszög miatt emlékeztet Alexander Paulin képére, itt nagyon tetszik, hogy bár a háromszög belseje is vonzó látvánnyal szolgál, a lány mégis a háromszögön kívülről tekint rám, némileg…..
Erotika női szemmel Háromszög 2009.09.22 07:14:00
Először pár hónapja, a Digitális Fotómagazinban találkoztam Alexander Paulin fotóival, és már ekkor egyértelművé vált, hogy rajong a formákért, a geometriai alakokért és szívesen helyezi meztelen modelljeit fura környezetbe, mint például egy kör alakban kivágott falrészlet,…..
Szeretem, amikor egy képen homályba vesznek a részleteket és inkább csak körvonalak látszódnak, ezt az előző képválasztásom is mutatta. A következő képen az árnyék ismét fontos szerepet játszik, bár itt a fény majdnem ugyanakkora teret követel magának. Jean Vallette fotóján…..
Erotika női szemmel Árnyalak 2009.09.20 09:30:00
Michael Papendieck fotóit elnézegetve leginkább egy anatómiai képgyűjteményben éreztem magam, melyből az erotika halvány nyomát is gondosan száműzték. Ezután már meg sem lepett, amikor kiderült, hogy a német fotós végzettsége szerint állatorvos és tudományos kutatással is…..
Erotika női szemmel Takarásban 2009.09.19 10:31:00
A Playboy legújabb számában bukkantam a következő képre, és mivel épp erotikus fotózásra készülődök, el is határoztam, hogy én is elkészítek valami hasonlót a következő hetekben.Csak ezután vettem észre, hogy ezt a képet is egy női fotós készítette, Irene Schaur,így…..
Apró részletekről tudok leginkább beszélni, amikor Ripli Zsuzsa képét nézem: az igéző tekintetről, a kéztartásról, mely azt sugallja, hogy jobban is szét tudná nyitni azt a kaftánt, a mellbimbóba akadt nyakláncról, a combja mellett a kaftánon átsütő napfényről. Első…..
 Imádom a kicsit amatőr backstage fotókat, ezeket elnézve érzem úgy, mintha tényleg ott lennék New Yorkban! Én nem, de Enikő ott van és nagyon csábosan néz, és a sminkje is tetszik. Ki tudja, hogy melyik bemutatón készült ez a fotó? ..
Erotika női szemmel Dasha 2009.09.12 11:18:00
Dasha Astafieva - nem egy könnyen megjegyezhető név, bennem mégis megmaradt, miután csodálattal néztem végig pár hónappal ezelőtt egy férfimagazinban megjelent fotósorozatát. Fantasztikusan kecses a tartása, a legnehezebb pózokat is játszi könnyedséggel viszi véghez. A…..
Amikor először megláttam Mario Sorrenti fotóját Mihalik Enikőről, az jutott eszembe: ez az élvezés maga. Azóta többször visszatértem hozzá, de továbbra ezt látom benne. Ahogy a teste hátragörbül, ajkai elnyílnak, ujjai megpihennek... talán csak a mellbimbója állhatna…..
Ismét Guido Argentini, és biztosan nem utoljára.A képen két lány, akik valószínűleg inkább egymással szeretnének foglalkozni, mint azzal, akire a tekintetük irányul. Megzavarta őket egy férfi? Vagy a fotós jelenléte? Hogy döntenek: folytatják, esetleg bevonják a most még…..
Persze, szexszel, nővel, mellekkel reklámozni valamit a világon az egyik legsekélyesebb dolog, ennek ellenére szinte mindig sikeres, ami jól mutatja, milyen egyszerűek vagyunk. Sajnos ez alól én sem vagyok kivétel, és nem tudok ellenállni a kísértésnek, hogy ilyen kampányokat is…..
Csütörtökön az OurFashion csapata is kivonult a Coin megnyitóra. Mivel az egész sajtó tele volt Paris Hilton minden apró lépésével, így ezt a témát nem boncolgatom újra, hanem csak elmesélem, szeritem milyen maga az áruház és a kínlata.Na jó, pár megjegyzés a…..
Nemrég egy fantasztikus album került a kezembe Guido Argentini fotóival. Azóta ezt lapozgatom és csak ámulok... majd ebből az albumból is mutatok is képeket, de nem most. További képek után keresgélve ugyanis rábukkantam Argentini egy másik sorozatára, amelyet Private Rooms címmel…..
Erotika női szemmel Hangszertest 2009.08.31 10:49:00
Azt szeretem az internetben, hogy az ember némi kis böngészés során egész különleges emberekre bukkanhat, akik ismeretlenül is lenyűgözik. Ilyen számomra Annette C. Sage, aki bár gyerekkorától igazi művészi tehetségnek bizonyult, kénytelen volt megszakítani tanulmányait, amikor…..
A flickr-en böngészve akadtam rá a következő képre, melyet a hawaii-i fotós (főállásban egyébként orvos) Moanalani Ke' alohilani Roquette készített saját magáról.Ahogy megtudtam, Moanalani azt jelenti, hogy "szép óceán" - hát az biztos, hogy Moanalani gyönyörű és…..
Sok kritika éri a BKV-s járművezetőket amiatt, mert időnként a megállókba rosszul vagy egyáltalán nem állnak be. Sokan akkor is szidják őket, amikor az autósok és a rosszul kialakított megálló miatt nem tudnak rendesen megállni. Olvasónk -egy járművezető- most képeken mutatja…..
eszterotika 2009.08.29 08:22:01
@Pityou: @[kihaénnem]: Tegnap este ismét sikerült valakinek úgy leparkolnia, hogy a 17-es ne közlekedhessen. A villamosvezető hosszan csengetett, a környékbeli éttermekből kijöttek a pincérek, úgy láttam, egy utas is ment segíteni, hogy szóljanak a vendégeknek, de nem találták meg a delikvenst. Végül néhány erős férfi összefogott és arrébb tolták az autót, így a villamos tovább mehetett.
Miért nem lehet odafigyelni egy kicsit egymásra és legalább nem akadályozni másokat? (tudom, erre nincs válasz)
Ha az én fotóm lenne, ezt a címet kapta volna Colin Vincent képe. Mert annak ellenére, hogy a kép előterébe a lábak, talpak törekednek, tekintetemet mégis inkább a távolban, kissé életlenül látható fenék ragadja meg. Egyszerűen gyönyörű. Kerek formája, feszessége odahúzza a…..
Vanessa Paradisről (aki nem mellékesen lecsapta a kezemről Johnny Deppet) 2002-ben készítette a fotókat Ellen von Unwerth.Igazán bájos :)..
 Ezek az igencsak rosszul sikerült fotók az Entertainment Weekly című magazinban jelentek mega Twilight-saga sztárjairól (Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Green, Taylor Lautner). Tudom, hogy most nem leszek népszerű, de szerintem borzalmasak a képek, Kristen Stewart nagyon…..
Mai választottam egy svájci fotográfus, Christian Coigny, akinek rögtön több képét is megmutatom. Ő azon fotósok közé tartozik, akik kialakítanak egy stílust, egy irányvonalat maguknak, és azt utána nagyon következetesen végigkövetik egész pályájukon. Coigny esetében ez az…..
Egyik kedvenc képemet a híres ausztrál divatfotós, Russel James készítette Heidi Klumról. Heidi meztelenül ül a tengerparton és nevet. Nem heveredik el, nem tartja a fenekét a kamerába, még a melle is alig látszik a karja alatt. Mégis, ez a kép a maga természetességével,…..
Erotika női szemmel Vízcseppek 2009.08.24 09:25:00
Ha van valami, amit igazán erotikusnak találok, az a nedves, vízcseppekkel borított bőr. Talán ezért választottam a blog első képének is rögtön egy zuhanyzós témát, és most újra visszatérek erre a területre.Fotós szemmel is izgalmas téma, hiszen a fotózás sokszor nem más,…..
A következő kép szintén egy kedvenc témám: a reggeli ébredés. No persze nem személyes kedvencem amúgy a dolog, a korai kelésnek nem vagyok rajongója, viszont fotón erotikusnak találom a takaró alatt sejtelmesen kidomborodó testrészeket és azokat is, amelyeket nem rejt el a takaró.…..