Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cori

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kétéves a blog, és köszi, hogy itt vagytok.  Ez a második születésnapi poszt már nem szépen bekeretezett álmélkodó évértékelés, mint az első volt, hanem amolyan kitépett jegyzetlap, amelyre csak sietősen ráfirkantottam a dátumot és a legsürgősebb teendőket. Épp a…..
A különféle egészségmagazinok tele vannak táplálkozási és életmódtanácsokkal. Ezek némelyike mostanra már totális közhely: senki nem lepődik meg azon, hogy a dohányzás káros az egészségre. A tanácsok egy másik része viszont szenzációs újdonság (pl. ne együnk tojást,…..
Szóval nekiálltam a piskóta elkészítésének.Hát, amilyen egyszerűnek tűnt a recept alapján, annál bonyolultabb volt elkészíteni.Pontosabban egyszerű lett volna, HA normálisan leírják a receptet, nem valami hozzá nem értő barom gépel be hallásból mindenféle hülyeséget...Na a…..
Tudomásunkra jutott, hogy az Indapasszal elérhető oldalakon kívül más helyeken is megjelentek olyan belépődobozok, melyek az Indapasshoz vagy azzal elérhető szolgáltatáshoz, például a VIPMailhez kérnek felhasználónevet és jelszót. Arra is volt példa, hogy egy felhasználónktól…..