Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingyeneshitelcentrum.hu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak F. Vipera, mi sem értjük, mire gondolhatott ennek az erős kisugárzású, enigmatikus üzenetnek a szerzője a nyilvános vécében. Lehet, hogy egy felszíni vizeink szervesanyag-szennyezettsége miatt aggódó állampolgár óvatos tapogatózásáról van szó? Finom ember, nem akar…..
Tényleg titokzatos, hogy mi értelme van annak, amit K.V. lefotózott nekünk: Sok hozzáfűznivalóm nincs a képekhez: fénymásolt Napoleon címkék celluxszal rögzítve, az egri Tescoban. Talán az eredeti leázott? Vagy gyűjti valaki? K.V.   ..
Pár hete, az internetre kikerült belső anyagokban a Twitter vezetői egy egész jó biológiai metaforát használtak a szolgáltásukra: azt szeretnék, ha a Twitter lenne az internet 'ütőere' ("The Pulse of the Planet"). Egy éve még mosolyogni lehetett volna egy ilyen…..
ingyeneshitelcentrum.hu 2009.08.10 01:12:33
A képen látható srác az egyik leghűségesebb vendégem, aki már néhányszor kezem alá feküdt, hogy újabb és újabb implantátumokat ültessünk bőre alá. Ő volt az első ember, akinek transdermal, illetve subdermal implantátumokat helyeztem be (bizalmát ezúton is köszönöm!:)).…..
ingyeneshitelcentrum.hu 2009.08.10 01:08:27
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
ingyeneshitelcentrum.hu 2009.08.10 01:02:19
Mindent tudni akarunk erről a gyöngyösi egységről, ahol Slowly lefotózta nekünk augusztus eddigi legerősebb backdoor üzenetét. Aki valaha járt itt, kérjük, írja meg, milyen volt, meg azt is, hogy milyen fickó a Sanyi, és hogy milyen gyakran mernek a kuncsaftok mégis bunkó paraszt…..
ingyeneshitelcentrum.hu 2009.08.10 00:56:49