Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jancsibacsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
jancsibacsi 2010.05.16 23:51:02
@sixx: előrebocsátom, becsülöm hogy válaszolgattál néhány embernek.
Mindenesetre egy dologra reflektálnom kell. Akármennyire is bizonygatod, te NEM vagy rajongó. Talán szereted vagy méginkább csak szeretted a Metallicát, ami mára már inkább lesajnálássá vált nálad. Alig vártad hogy kimehess fröcsögni nemigaz? Aki azt mondja h. a JFA óta nem volt normális lemezük az ne nevezze magát rajongónak. Itt bármi történt volna, a legjobb koncert esetén is a te irásod bizony a fikázásról szólt volna, hiszen a cikkedben jórészt nem is a koncerttel foglalkozol hanem a metallica egyéb bevételeivel ami valljuk be, szánalmas. Ők a világ legjobb metál zenekara, de legalábbis ennek a műfajnak a királyai sok évtizedes kemény munkával és zseniális számokkal.
Ha igazán objektiven akarsz irni, akkor vegyél vagy vetess 3 különböző jegyet és járd végig a stadiont, nézd meg hogy milyen fentről, lentről és próbálj olyat írni, ami kevésbé szubjektív ehhez nem kell rajongónak lenni csak agyat kell növeszteni a hajad alá, neked ez a munkád.
Felháborítónak tartom hogy egy ilyen gyökér véleményét kell visszahallanom másoktól, akik azt mondják: "nagyon lehúzták a koncertet" tényleg ilyen rossz volt? (lehúzták? egy senkiházi idézőjeles rajongó húzta le) vagy hogy "de jó hogy nem mentem ki, olyan rosszat írtak róla".
93-ban még fiatal voltál és élvezted, ma már vén megkeseredett ember lettél aki ha már nem tud lejönni a kűzdőtér elejére ahol a kemény mag tanyázik, legalább fanyalog egyet.

Kedves Metallica! Mi, az IGAZI rajongóid várunk vissza és ha nem lesz pirotech hát annál jobb, legalább nem jönnek el az ilyenek és nem írnak szakmailag és emberileg egyaránt vállalhatatlan cikkeket.