Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy kisegér mindennapjai

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
khmmm...tartottam 1 tükrüt magam előtt...ma reggelre össszetörtem..mert mi is a teendő, ha az ember lánya egy részeg hajnalon lefexik a nővére exférjével ugy h ők elvileg együtt vannak??????????????????????????????????????????????????????ehhez mást nem is tudok írni.... ..
Fásult Hétköznapok :( 2010.07.28 12:32:00
Háááát...Az, hogy változhat az ember élete 1 perc alatt, már sajnos ismerem, nem kicsit.De most!Pár napja tudtam meg, hogy egy munkatársam odáig van értem meg vissza...Elgondolkodtató.Az Úr Tom névre hallgat (ó Istenem miért???) és bírtam eddig is a buráját, csak 1 gondom volt…..
Fásult Hétköznapok halihooooo 2009.11.16 20:28:37
...a változatosság gyönyörködtet...Jó idök, rossz idök váltják egymást, én épp a rosszban evezek.De nem ám kifelé ,hanem egyre beljebb.Kicsiny munkahelyemen jól magam alá ástam és most tökéletes közutálatnak örvendek.Mindenki, együtt, ellenem.Huuu de jól belehuztam.És még…..
Fásult Hétköznapok huhh 2009.11.08 20:43:57
már megint itt...nagyon elegem van, kivétlesen csak magambol.de valahol ki kell adjam a gözt különben megörülök...már megint megföztem magamnak az aktuális trutyit mert már unalmas volt az egyhanguság...tegnap éjjel 1 év nemtudommi után elkezdtünk járni az egyik pasimmal.és a…..
A mai nap is pont olyan volt az elején mint a többi:droid takaritás 1 lepukkanofélben levö lebujban....de a délután....olyat szexeltem mint még sohamost meg szerelmet vallott az 1ik pasim...1 év után.Joo a csávo csak ne füvezne intenziven napi sok cigit.meg lakhatna közelebb is,én sem…..
Fásult Hétköznapok no name 2009.11.04 13:58:21
Kedves Olvasooovégre -2 honap után- megint netre jutottam.2 honap.nem is gondolná az ember h ennyi idö alatt a világ is meg,-ill. kifordulhat önmagábol.velem vmi hasonlo történt.hazajutottam de nem tudom h jo lesz e ez nekem.most már-így- 3 pasi után csorgathatom a nyálam.Hej de jooo…..
Fásult Hétköznapok csak ugy 2009.08.13 23:26:22
VIHARBAN A BÉKESSÉGÉRT  Jön a vihar,dúl már körülötted Te nem futsz el,várod,átöleled. Magadhoz veszed tisztító,szent tüzétHagyod,hogy alkosson,kiengedje dühét.Nem félsz,nem rettegsz,Csupán állsz,nézel a messzeségbe.Gondolataid kitisztultak,lelked…..
Fásult Hétköznapok 2009.08.11 13:12:00
Mélyenszántó GondolatokKedves Olvasóma délelött takarítás közben azon gondolkodtam, mit is kéne mára bejegyeznem.Egyik esemény a másik után jött émelyítö katyvaszban.Rám is érvényes a "minden lében kanál" szöveg.Én lettem a helyi Magdi anyus.Mindenkiröl naprakész…..
Hihetetlen mennyire el lehet rontani egy rossz reggelt.Csak rosszabbá válhat a nap,ha bal lábbal kel az ember.Kedves OlvasóIllenék bemutatkoznom de ezt a részt most kihagyom.Egy rettenetesen magányos és naiv lány-valahol Európában.Tök 1edül vagyok.Nappali alvásra szoktam át mert…..
Sziasztok!Nagyon régen nem irtam. Sajnálom, hogy ez így alakult, de úgy éreztem nem tudok olyat írni, ami titeket egy kicsit is érdekelne. Talán unalmas az életem...:( Van ez így. Megosztom veletek egy újabb gondolatom.www.youtube.com/watchNagyon nehéz idönként. Megbénít a fájdalom…..
Egy kisegér mindennapjai 2009.08.09 20:09:46