Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tocsi

179 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hétköznapi" napló Bízz 2012.05.16 09:38:34
Vannak olyan kapcsolatok, amelyek nem azzal zárulnak, hogy összevesztek vagy elmúlik az érzés. Ilyenkor a szerelem, a vágy, a remény fennmarad. Bár mindketten külön utakra indultok, de valahányszor a másiktól jelzés jön, vagy összefuttok, az fájdalmas. Feltépi a régi sebeket,…..
"Hétköznapi" napló Még 2012.05.07 11:26:57
Az újrakezdés mindig nehéz. Főleg, h az ember még nem kész rá. Vágyik a múltra. De tudja, hogy az már oda. S előre kell lépnie.Nekem is lépnem kell. Még várok, még nem megy. Talán pár hét, és menni fog. Talán pár hónap. A boldog évek után most jön a kies magány……..
"Hétköznapi" napló Talán 2012.05.04 13:00:03
Szerelmes vagyok bele. Nemcsak szeretem, hanem szerelmes vagyok. Ez az a szint, amelyre egy párkapcsolatnál ritkán jutnak el. S Ő is bevallja, hogy Ő is belém. S ilyenkor, ha egy kapcsolatnak vége, akkor a szerelem örökre megmarad. Csitulni csitul, de az ember szívében örökre fájó…..
"Hétköznapi" napló Hiába 2012.04.28 21:12:40
Hiába imádkozom Istenhez, Ő nem ad jelet, nem jön vissza, s nem akar jobb lenni... Percenként nézem a telefonom, percenként próbálom rávenni magam, hogy én NE küldjek sms-t, s hogy ne örökké rá gondoljak. Pedig próbálok mást is tenni, hogy eltereljem a figyelmem. Ma is reggel…..
"Hétköznapi" napló Pistihiány 2012.04.26 21:06:54
BOLDOGSÁG GYERE HAZA.......
"Hétköznapi" napló Rád gondolok 2012.04.25 14:57:00
"Rád gondolok és a sírás fojtogat,Behunyom szemem, még látom arcodat,Hallom a hangod és érzem az illatod,Mintha még mindig itt lennél, a rabod vagyok,Az emléked még mindig magukhoz láncolnak,Fogva tartanak és a múlthoz kötnek.Próbálok szabadulni, s eltépni a kötelet,És…..
"Hétköznapi" napló Hit 2012.04.24 15:54:10
Édesanyám azt mondta Isten az egyik kezével ha ad, akkor a másikkal mindig elvesz. Értem. De nekem adhatott volna kisebbet is, és akkor nem veszítem el. Számomra a boldogság fontosabb, mint a karrier. 2 év 2 hónap volt. Mostanra értünk össze, mostanra működött minden. Terveink…..
"Hétköznapi" napló Szakítás 2012.04.23 19:53:36
Nagyon fáj... Állítólag lesz majd jobb... Még nem az. Iszonyúan hiányzik... S semmit nem tudok tenni ellene. Csak bőgök, mint egy tinédzser. Pedig már jó volt... A párom elment, s nem tudok továbblépni... Még nem. De nem is akarok. Őt akarom. Istenem segíts......
Nagyon sok szeretettel köszöntjük Nate-t szülinapja alkalmából és sokszor pusziljuk őt is és a családját is!!! Ma holland óránk lesz ezért nem is írok többet, de holnap megígérem. hogy megírom az utóbbi 2 napot is...
Két nap késéssel, de annál nagyobb szeretettel köszöntjük Csillát névnapján, illetve Keresztaput és Gyurcit György nap alkalmából. Mindhármótoknak sok sok puszit küldünk! ..
Sajnálom, de most nem tudok rendes, ünnepi blogot írni, mert nagyon fáradt vagyok, képek sem lesznek, bocsi.Először is MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉSEKET MINDEN TERÜLETEN (iwiw, facebook, e-mail, sms, telefonhívás és itt a blogon is). Elkezdtem válaszolgatni, de rengeteg…..
A szokásos, vagyis mosás. Pipi suli után Guusje-ékhez ment játszani, 3 körül hozták haza. Szaszával mostunk, bár ő inkább tévézett és kirakózott. A kaja a savanyú krumplileves maradéka volt és lasagna. Holnap táncsuli, majd délután a szokásos bevásárlás. Hát ennyi, kép az…..
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Csillának és sokszor pusziljuk! Bocsi, ma nem írok blogot, mert itt van Csabi és dumálunk, de ma sok minden történt amiről holnap fogok beszámolni...
Tocsi 2011.02.14 10:53:27
"Hétköznapi" napló Lelkizés 2010.11.21 20:02:50
A húgom rájött a probléma nyitjára: én nem tudok fáradtan mosolyogni, Ő viszont ezt nem tudja tolerálni. S mivel ezen nem tudunk változtatni, ezért nincs értelme folytatni. Szerintem viszont van: a két szélsőség között mindig van középút, s csak ezt kéne megtalálni.…..
"Hétköznapi" napló Remény 2010.11.19 11:47:47
 Teljesen egyetértek azzal az elcsépelt mondással, hogy a remény hal meg utoljára. Én legalábbis így élek. Amíg csak egy kicsit is van esély, reménykedem. Nem tudok túllépni, zárni, befejezni dolgokat egy nap alatt. Amíg nincs teljesen elvarrva, nem megy. Kaptam 1 % esélyt az…..
"Hétköznapi" napló Fájdalom 2010.11.18 15:04:47
Nem szoktak sokszor sírni. Igazából igen ritkán. Sokszor csak elkezd csorogni a könnyem, mert úgy fáj. Csak csorog, miközben belül fojtogat. S olyankor nem tudsz másra gondolni, semmi máshoz nincs kedved, semmi nem dob fel, vagy tereli el a figyelmed. Csak fojtogat és csorog. Most ez…..
"Hétköznapi" napló Restart 2010.11.18 11:18:00
 Újra a piacon. + 1 évvel, + 1 kg-al, és mérhetetlen csalódottsággal és fájdalommal. Lehet, hogy nem is vagyok képes társas létre, lehet, hogy mindig egyedül kellene lennem. De közben gyűlölöm a szingli létet. Kell valaki, akihez tartozom, akihez este beszélhetek, akivel a…..
Bocsi amiért tegnap nem írtam, de nagyon tartalmas és fárasztó napunk volt.Délelőtt táncsuliban voltak a lányok, Szöszivel végignéztük mindkét lány produkcióját. :D Majd itthon ittunk egy kávét, nasiztunk kiscit, majd átmentünk Eindhovenbe a magyar oviba. Előtte az IKEÁ-ban…..
El nem múló szeretettel, szerelemmel köszöntjük harmadik születése napján drága kicsi babánkat, Szabinát!!! Nagyon sok boldogságot kívánunk neked gyönyörű gyermekünk! És a tortája, amire hollandul az van írva, hogy sokáig éljen Szabina! Sajnos a sz.gép memóriája annyira…..
Először is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK GYURCINAK ezzel a traktor tortával!Sajnos nem én készítettem, de ettől függetlenül nagy szeretettel "adjuk": Amint látjátok a képen szereplő weboldalról van a torta, készítóje bizonyos Jayne N. (Egyszer lehet, hogy megtanulok…..
Tocsi 2010.08.22 19:43:53
Ma kényelmesen körbesétáltuk az egész Leijparkot, mert erre eddig még nem volt lehetőségünk. Odafele úton egy másik csokipadot találtunk: És egy mező mellett is elmentünk, ahol lovacskák legelésztek: Most másik útvonalon mentünk a parkba, ezért is láttunk ennyi újdonságot.…..
Tocsi 2010.08.22 19:40:31
Ma mindenki melózni volt, eléggé el is fáradtunk mindannyian. Pipi készített egy szép képet Thea tanítónéninek, le is fotóztam, de elfelejtettem áttölteni, majd holnap. Mivel Thea tanítónéni nyugdíjba megy, Cynthia tanítónéni megkért minden gyereket, hogy készítsen egy képet…..
"Hétköznapi" napló Egyedül 2010.06.15 21:44:00
Rájöttem a nagy igazságra, amit igazából már eddig is tudtam: nehéz egyedül. Hittem benne, hogy kemény nő vagyok, hogy megvagyok egyedül is, megcsinálok bármit. De nem, vagy ha igen, akkor nem könnyű. Szóval csinálom, s közben azért gondolkodom, miért egyedül? Össze akarok én…..
Sajnos tényleg nincs időm írni. Meg kedvem sem. A napok igen zsúfoltan telnek, esténként hullaként esek az ágyba.De két Nate-s sztorit leírok.1. Nate beszélgetett este az ágyba Pistivel:- Te mit dolgozol?- Büntetem azokat, akik lopják a villanyt!- A mienket is tudnák lopni?- Nem, mert…..
"Hétköznapi" napló Sűrítve 2010.05.26 14:06:10
 Nem nagyon érek rá, írni, hát csak címszavakban: Az oviban ballagás volt. Mivel csak 5 gyerek 6 éves, ezért az egész vegyes csoport ballag. De mi persze utána újra járunk oviba. Minden évben ballagunk, s ahogy Nate mondta: elballagunk, és utána visszaballagunk”.Ma…..