Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dattis

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, valójában Gábor csak tanítóként nevezi az önkéntes rendőröket a levelében, de esetünkben egy hölgyről van szó vagy legalábbis valami olyasmiről, ezért lett a címben tanítónéni. Különben meg önkéntes rendőrnő is lehetett volna akár.Először a korábbi szemetelős…..
dattis 2010.08.28 17:56:06
@''autónepper.'': köszi:), hát próbálkozunk, próbálkozok, nem könnyű úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

Részemről kitartást és türelmet kívánok mindenkinek és azt hogy ha nem kell, akkor indokolatlanul ne menjünk a belső sávban, feltartva a gyorsabban jövőket. Meg azt is, hogy esetleg ha jön mögöttem valaki 150-el, és látja, hogy nem fogom (vagy aki épp ott van) tudja befejezni az előzést, nem kell fékezni, picikét elveszem a gázt, és mindjárt nem ér bele az ember seggébe, és mindjárt mehet is tovább, néhány másodperc az egész. Tiszteletben tartom azokat, akik sietnek 160-al, menjenek, "nyugodtan", nem jobb lenne így mindenkinek, a fölösleges idegeskedést mindkét részről megspórolni?
Vezettem nyáron ausztriában, abszolút nincs tekintélyt parancsoló autóm, ezt vállalom, nem zavar. Belső sávban megy a vonatozás, és a mögöttem a mondjuk 300 LE-s Merdzsó nem villog le, hanem megvárja, amíg végigmennek az autók libasorban, utána úgy elhúz, hogy 10 mp múlva már nem látom. Ha ott ezt megtudják csinálni itt miért nem? Okés, más a kultúra, engem személy szerint ott sokkal kevesebb inger ér, nyugodtabban vezettem ott. Ismétlem, ez szubjektív vélemény.
dattis 2010.08.28 23:52:59
@''autónepper.'': azért valahogy remélem megférünk egymás mellett/mögött:)
dattis 2010.08.29 00:00:14
@''autónepper.'': Ha két kamion között van 500m, és jön valaki mögöttem 180-al, alap, hogy lehúzódok, annál is inkább, mert 3 mp alatt mögém érsz, és 1 mp alatt elmész mellettem, és a kamion még mindig 400m-re van előttem. Van idő rá, csak a relativitás elméletét nézve az idő másként telik a járművekben:), a gyorsabbaknak lassabban jár az órájuk:). Ez fizika:). Na mindegy, ez van. jó8 mindenkinek.
Tisztelt Blog! Egy hete új munkahelyem lett ,aminek nagyon meg is örültem,mivel az otthonomtól 5 percre van mindössze. A következőt tapasztalom az elmúlt hét folyamán: ez egy büfé a napi 50–100 ezres forgalomból pénztárgépbe napi 3–4 ezret üthetünk csak be,a többi…..