Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droftm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
droftm 2011.09.12 23:45:33
@fashion victim: process harmonisation? Ne bassz!
Modorosblog A partvonalon túlról 2011.08.16 08:48:00
Ellehetetlenítették, nem hagyták kibontatkozni, fúrták-faragták. Elég volt. Fenyegetőzött, zsarolta a munkaadóját, de nem történt semmi. Egyszer egy szép napon itthagyta a várost, ahol élt - most már hiába hívják vissza. Nem jönne ő már semmi pénzért vissza ebbe az…..
A Legyen Ön is milliomos! szünetében már képes vagyok konstatálni, hogy a legújabb Vágó-Fábry csörtét utóbbi kiütéssel nyerte meg. A Legyen Ön is milliomos! továbbra is az egyik legjobb vetélkedő, és hiába fanyalogtunk Fábry miatt, kifejezetten jól csinálja ezt a számára…..
Na, végre meg tudtam nézni:http://velvet.hu/blogok/muffin/2009/09/04/ha_hitler_megdug_meghalsz/A német AIDS-ellenes kampány azzal operál, hogy a vírust tömeggyilkosnak nevezi. És ha tömeggyilkos, akkor ki más, mint maga a sátáni Hitler?Még a Velvet szerint is teljesen ötlettelen ez a…..
Reckl Amál blogja elSZIGETelődve 2009.08.18 13:18:00
Leírhatnám, hogy nem szeretem a sok embert (pláne, ha részegek) egymás hegyén-hátán, nem szeretem a zajt, a táborozást - vagyis az egész miliő taszít, de megértem, hogy más emberek meg szeretik. Szeressék!A Sziget nem az én világom, sosem voltam, és nem is megyek ki soha. És jól…..
Mondtam én, hogy Michael Jackson mindenütt ott van!Most egy chicagói múzeum egyiptomi termében bukkantak rá. Eddig érdekes módon senkinek sem tűnt föl a tagadhatatlan hasonlóság, de persze a halálhír okozta publicitás újra ráirányította a reflektorfényt. Ettől függetlenül…..