Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tweetybird

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körbebiciklizhető a Velencei-tó – a kerékpárút befejező szakaszának átadásán Czene Attila is részt vett - szólt a szombati hír, a Kerékagy vasárnap le is tesztelte a "körbeért" kerékpárutat a tó körül. Útibeszámoló következik fotókkal, térképekkel és…..
Most már lassan készen lesz a Margit híd, reméljük szép és jó is lesz sokáig. A korábbi ívet tudomásom szerint műemlékvédelmi okok miatt nem lehetett nagyon finomítani, így itt maradt a sebességkorlátozás. Viszont ilyesmiből többféle is él a hídon, ezért kérdezi Miki is,…..
tweetybird 2011.07.31 16:50:37
@amatőr: Azt írtad ha van egy sebességkorlátozás én nincs utána feloldó vagy útcsatlakozás, és te látod hogy a másik oldalon van a szembejövőknek akkor te úgy értelmezed hogy neked fel van oldva. De miből értelmezed úgy? Mindegy így belegondolva tényleg felesleges ez a "vita".
tweetybird 2011.07.31 17:16:46
@Tibi88: Pont eről beszéltem. Ott tulajdonképpen végig 60 van ha nincs feloldó akárki akárhogy értelmezi is. Aki ezt nem tudja felfogni hogy tulajdonképpen ez így működik az a hülye. De mint mondtam én se mennék végig 60-nal, hiába tudom hogy annyival kéne.
tweetybird 2011.07.31 17:17:58
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Látom azért van aki nem úgy vette a jogsiját.