Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babikincse

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem először, de kétségtelenül most a legjobban! Ennek az az egyik oka, hogy a tüzelés idején felügyelet mellett és nem a kritikus napokon, de "játszhatott" Sárával. Már ha játéknak lehet nevezni azt az üldözést amit leművelt. Nagyon tapasztalatlan - szerencsénkre -…..
Két napja készültünk Hubát kontrollra vinni, jól elterveztük, hogy Bobóka otthon vár majd meg minket, mert nehezen viseli a lelkem a doktorbácsit. Gondoltam kiviszem Bobót előtte egy kicsit Démonnal bandázni, elvégre egyedül szinte sosem marad itthon, nehogy valamilyen kásztaság…..
Találtunk egy hatalmas rókalyukat, és térdig zuhantam egy borzvár bejáratába...Borz nyom:           Napi 4-6 őzzel találkozunk...   Végre találtunk fácánt is, kettőt...  Megörökíteni nem tudtam, mert nagy…..
Huba az én kitartó, fotózásra mindig kapható kis modellem! Hagyja, hogy tologassam, ültessem, "most ide nézz, most oda nézz", és ő csak csinálja, ahogy kérem!Persze Botond néha betolakszik a gép elé, hogy milyen osztás van, mert abból neki is kell, és amikor rájön, hogy…..
KREATIV Villámhírek 2010.02.25 18:37:00
Minden kedves érdeklődőnek üzenem, hogy minden rendben velünk. Laura szépen növöget, nem sír csak ha éhes és ha tele a pelus, de egyenlőre még nem nagyon tudtam magam utolérni. Most kezd beállni a napirendünk, közben ott a lakás is, egyéb teendők, szóval van nyüzsgés rendesen…..
Babikincse 2010.02.25 20:35:25