Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edző bá

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mars forgatni A robotok humora 2008.12.16 17:01:00
Miről szól ma a popzene? Leginkább egy csomó olyasmiről, amiről már évezredek óta rínak a költők: férfiak, nők, valamint Komoly Erkölcsi és Politikai Mondanivaló. Uncsi, kit érdekel. Közben kitalálták a robotokat, meg az autópályát, meg az atombombát, és erről alig-alig…..
edző bá 2008.12.23 13:12:52
Hogy kezdi egy átlag ember a napját? Forró kávéja mellé kinyitja kedvenc újságját és lapozgatja. Esetünkben az újságot Google Readernek hívják.  Ezért is fontos, hogy másik állandó virtuális lakóhelyünk (a Gmail) mellett ez az alkalmazás is minél otthonosabb legyen.…..
Olvasóink jelezték, hogy röpke 5 hónap késéssel ugyan, de végre a Gmail magyar interfészét használók is színezhetik a címkéket. (A befrissülés itt is folyamatos, tehát ne ijedjen meg, akinek még nem látszik a színpaletta.) Az angol interfész még december elején kezdett el…..
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
Kis technikai szünet után felkerültek a comment.com-ra a Fotelpatkányok újabb adásai, csajos sorozatok, SzülFel, Magyar tévé, Maffiózók és Battlestar Galactica ebben az adagban, a linkeket jobboldalt tetszenek megtalálni, a lap alja felé navigálva. A múlt heti adás (Kemény…..
edző bá 2007.05.08 09:20:47