Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bustard

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisregények Sorter: Bobby 2009.12.08 18:21:00
Lassan leengedi a kezét. Érzi, hogy megfeszített izmai fokozatosan elernyednek. Apránként az ujjaiból is eltűnik a merevség, alig egy perc múlva már olyan lazán lógnak a teste mellett, mint egy-egy rongybaba. Szemeit csípni kezdi a szárazság, mégsem bír pislogni. Tompán érzi,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.10 11:06:19
Úgy néz ki, sikerült megtalálnom az új alanyt, amely magyar játék és egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik... Ilyet sem láttam még. Úgy kb egy hónap múlva lesz majd egy új nyereményjáték, ahol a kreatív emberekre számítok. Valamint később lesz majd egy másik is, oda is…..
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Bustard 2009.08.10 10:11:35
@DrGameboyHun: nem a kalózverze miatt volt, hogy nincs hang. Én is kínlódtam, hogy legyen, pedig eredetiben van meg. A hanbeállításoknál kellett át állítani a csatornák számát, és úgy lett. Az outcast, az még egy hatalmas játék! Átverekszed magad, az első egynéhány pályán, miközben azon gondolkozol, hogy hol a rákba van a fénykardom?(persze aki végigtolta a Mysteriest, az tudhatja:D)Aztán a fordulatnál, elhajókázunk a Jedi Akadémiára, ami annyira hangulatosra sikeredett, mint Kevin J Anderson könyveiben. Am észrevettétek, hogyí Kyle mindig más színű karddal járt, az újabb játékokban? A sima JKban még zöld volt, ha a világos oldalon maradtál, később citromsárga. A Mysteriesben, már narancssárga karddal keztünk, az Outcastban pedig egy kéket szerzünk vissza. De legalább az Academyben kék marad:D