Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caprica Six

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsán hangozhat a cím, pedig szó szerint ezt ajánljuk, ha elhanyagoltad egy ideje a mikrót és tele van étellerakódásokkal. A teendő a következő:fogunk egy citromot, ketté vágjuk,egy mikrózható pohárba vagy tálba belefacsarjuk,hozzáadunk kb 3 dl vizet,betesszük a mikróba a…..
A kézzel készült ajándékoknak állítólag mindenki jobban örül, mint a vásároltnak - bár biztos van kivétel :) A lényeg mégis az, hogy ha van egy jó ötlet, amit gyorsan el lehet készíteni, esetleg olyan dolgokból, amik amúgyis vannak otthon, akkor érdemes ilyen ajándékkal…..
1 perc alatt:• Jeges lemosásA szem körüli karikák, duzzanatok eltüntetésére kiváló, ha szemünk környékét jégkockával áttöröljük. Ha arcunkat is átdörzsöljük vele, bőrünk feszesebb és rózsásabb lesz. Hatékonyabb, ha zöld teából készítünk jégkockát. •…..
Az előző bejegyzésben említett VideoSmart.hu oldalra érdemes regisztrálni, mert tényleg érdekes tartalommal van feltöltve, de regisztráció nélkül csak 2 videót nyithatunk meg egy nap. Nincs mit veszítenünk, mert a feliratkozás ingyenes.De most térjük vissza a bejegyzés…..
Ezen a linken található egy olyan videó, ami bemutatja nekünk hogyan végezhetjük el a fent említett műveletet kb 2 másodperc alatt. Erre az igazán hasznos videóra egy nagyon hasznos oldalon találtam rá, amit mindenkinek csak ajánlani tudok: VideoSmart.hu..
Ez a 4 és fél perces videó elmeséli nekünk mi történt a sorozat első négy évadában. Nagyon ötletes, hogy a környéken dolgozó újságkihordófiú narrál arról, hogy mit láthattunk eddig. Én az eredeti sorozatot is ajánlom mindenkinek, mert nekem nagyon tetszett, de a négy évadot…..
Egy újabb hobbi, amit gyorsan, könnyen el lehet sajátítani és aztán már csak gyakorolni és gyakorolni kell :) A videó angolul van, de ettől függetlenül nagyon szemléletes és hasznos.  ..
Egészen érdekes, hogy a film 90%-át kihagyták, és még így is megvan a történet nagy része. Nagyszerű videó, még annak is, aki még nem látta vagy nem olvasta a történetet, de kíváncsi...
Végre egy magyar nyelvű videó arról, hogy néhány dolog segítségével néhány perc alatt nappali vagy alkalmi sminket is fel lehet tenni.  ..
Már korábban is pedzegettük, hogy egy teljesen ismeretlen filmre, mesére vagy sorozatra rászánni néhány órát - vagy néhány esetben rengeteget - soknak tűnhet. Most itt egy kis ízelítő a Kung Fu Panda meséből. Akinek tetszik, az nézze meg az eredetit is!  És akinek az…..
Érdekel a történet, de annyira nem, hogy nekiüllj és órákig nézd a tvben vagy dvdn? Most itt a lehetőség hogy mindent bepótolj és ha van kedved utánna nekiülhetsz az utolsó, 6. évadnak, amit most tavasszal adnak le a tvben. Egyetlen szépséghibája, hogy angolul van a videó, de…..
Biztos sokaknak eszébe jutott már milyen menő dolog lenne felvágni a haveroknak, vagy szerenádot kísérni gitárral. De keveseknek van ideje, vagy pénze manapság tanárhoz járni. Ebben a videóban azt mutatják be, hogy ha együttesek zenéit akarjuk gitáron eljátszani nincs is olyan…..
Találtam egy mindenkilapját, ahol a szerző megtanítja az olvasónak a gyorsírást, és gondoltam ez igazán hasznos tud lenni, főleg tanulás mellett órai jegyzetekhez. Igaz az oldalon még csak az első lecke van teljesen fent, remélem idővel a többi is megjelenik...
Hogyan rövidíthetjük le a főzés, sütés idejét? Hogyan rövidítsük le a főzés/sütés idejét?A hozzávalókat vágjuk apróbb darabokra, így gyorsabban megpuhulnak.Gondoljuk át az alapanyagok elkészítésének sorrendjét. A legtöbb időt igénylő hozzávalót – például…..
Szerintem mindenki érzte már úgy, hogy néha jól jönne egy olyan desszert recept amit, 15-20 perc alatt el lehet készíteni. Még az is, aki eleve szeret sütkérezni, hiszen fáradtan hazaérve, vagy a hétvégén, amit pihenésre szánt úgyérzi nincs több fölösleges energiája. Itt van…..
Az idegen nyelvek elsajátítása rendkívül fontos mindenki számára, ám maga a folyamat rettentően hosszadalmas. De ettől többé nem kell tartanunk, ugyanis a világ egyik manapság leghasznosabbnak tartott nyelvét néhány perc alatt megtanulhatjuk: Egy Ian Clark nevű fiatalember azt…..
Sajnos a hölgyeknek bizony a reggeli rohanásban nemcsak a reggelire és az öltözködésre kell gondolniuk, ezért nem is véletlen, hogy a "legyél kész teljesen 5 perc alatt" videók elsősorban nem a nőkről és a nőknek szólnak. De ne csüggedjünk, íme egy hölgyemény, aki…..
Ezek a japánok hihetetlenül találékony népség: egy műsor kedvéért egy fiatal ember demonstrálta, hogy ha az ember nagyon akarja, az ébrdés és a munkába indulás közötti időt - ami nekem jelenleg kb 1 teljes óra - 5 percre rövidítheti. Ez a videó lett egyébként a blog urljének…..
2009 HRP-4, Twendy One2008 Repliee R1, Actroid-DER32007 HRP-3 Promet MK-II2006 Actroid DER2, Geminoid HI-12005 Actroid DER, HRP-3P prototípus, Actroid Repliee Q2, new ASIMO2004 Actroid Repliee Q1, next-gen ASIMO2003 QRIO2002 HRP-2 Promet, intelligens ASIMO2000 ASIMO1998 HPR-2P1997 HPR-1 ..
Tokio Waseda Egyetemének kutatói 2009-ben mutatták be azt a különleges fejlesztésű robotot, amely jelentősen megkönnyítheti a japán nyugdíjasok életét. A Twendy-One névre keresztelt robot képes kétszersültet szervírozni, kiemeli a hűtőszekrényből a ketchupöt, sőt, a…..
Cylon Detector ASIMO 2009.11.01 15:52:00
A Honda 1986 óta foglalkozik egy, mozgásában az emberre a lehető legjobban hasonlító humanoid robot megalkotásával. Az első, E0-s robot elkészülte után további 9 tanulmánymodell következett, mire 2000 végén a nagyközönség előtt is bemutatták ASIMO-t. A hivatalos változat…..
Hiroshi Ishiguro professzor az Oszakai Egyetem Intelligens Robot Laboratóriumának vezetője és célja a Geminoid HI-1 nevű robottal az ember-gép interakció tanulmányozása volt. A japán szakember a Geminoid fogalmat a Geminus és az Android szavak összevonásából alkotta meg. Az új gépi…..
A Tokioi Egyetemen 2002-ben fejlesztették ki a HRP-2, vagy Promet néven ismert gépet. A szakemberek szerint ez a táncoló robot lehetővé teszi, hogy rögzítsék a tradicionális táncosok mozgásait, melyek egyébiránt eltűnnek, ahogyan az előadóik elhunynak.A robot képességeit…..
Actroid DER modellt a 2005 nyarán mutatták be. Egy japán recepciós hölgyet formáz, "akit" rendezvényeken, szállodákban alkalmaznak majd recepciósként, vagy prezentációkhoz. Hirata Jaszuhisza estélyi ruhás, keringőzni tudó táncos robotnőit még nem próbálták ki a…..
A Repliee Q1 modellnek volt egy testvére Repliee R1, akit Hiroshi Ishiguro, tervező, 5 éves kislánya alapján terveztek 2001-ben. Az android tud beszélni, integetni, sétálni, megfogni dolgokat és a testébe épített 50 szenzornak köszönhetően érzi, ha megérintik a bőrét. Az oszakai…..