Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f.i.n.g

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Super Special Szerkesztőségi Update: Már dolgozok a szezonnyitón, valami nagy durranással akarom kezdeni, szeptember elejefele újraéled a show!!! Yeeeey.  Emellett pedig ismét elérkezett a "Goldenblog" ideje. (A magyar blogok péniszösszeméregető versenye) Tavaly egy katonai puccsal…..
Minden a (nem is) ozorai fesztiváltól hangos, „Európa legbiztonságosabb drogfesztiváljától”. Most. És eddig miért nem? Évek óta megy ottan a rockandroll, de még inkább a pszichedelikus, elszállós, elektronikus drumandbass és egyebek. Némi anyaggal fűszerezve. Ne…..
f.i.n.g 2012.08.14 15:18:33
@LAVÓRVAGÁNY:
Nem az.Túl sok bulvárt olvastál, kapcsolódj ki mielőtt kiég az agyad.
Volt egy közepesen izgalmas, viszont káprázatos mennyiségű fogcsikorgatással és kemény nézéssel súlyosbított akciófilm, a Tolvajtempó, amiben Nicolas Cage mellett Angelina Jolie alakított autótolvajt, és közben nagyon súlyosakat szólt be. Talán ez inspirálhatta az Éden Hotel…..
A Comic Con-on bemutatták, hogyan kezdődik a Dexter hetedik évada. A kétperces videó természetesen spoileres, de kurvajó. Az évad szeptember 30-án tér vissza. ..
f.i.n.g 2012.07.13 12:23:27
A Maguk akarták – Nem kívánságműsor című előadás nem csak azért különleges, mert mai témákkal, modern közönségnek szól, hanem mert valóban a klasszikus kabaré hagyományait eleveníti fel. A jeleneteket például konferanszié köti össze, választja el, tehát míg a…..
f.i.n.g 2012.03.01 10:58:50
f.i.n.g 2012.03.01 19:09:28
@farizs:
kedves cellulóz alapú rizsa, miért fáj neked ha véleményt böffentek róla?
Nem nekem fáj ha más kedveli, neked fáj hogy én leszarom az altesti humorát.
Egyébként nem tudom miért szeretnék én olyan lenni mit ő, ne keverd már a dolgokat, vegyél mély lélegzetet és nyugodj meg.
Azért mert nálam KAP vhol a stand-up középmezőnyben van, abból miként következik ,hogy szeretnék olyan lenni mint ő?
Józanodj már ki helló, nem kötelező hülyének látszani!
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
f.i.n.g 2012.02.17 22:41:12
@SzélsebesVelorex: Nézz utána mi különbség szándékos és gondatlan bűncselekmény között, de addig is kezdhetsz készülni december hatodikára.
Az oktatási államtitkár, Hoffmann Rózsa tervei szerint az iskolai kettes jegy nem elégséges, hanem gyenge osztályzatot jelentene a jövőben. A parlamenti pártok támogatják a már elavult osztályzási kategóriák cseréjét, de természetesen saját javaslatokkal álltak elő.Az LMP…..
f.i.n.g 2011.09.13 08:24:56
Már-már azt hinné az ember, hogy a vendégverő divat már leáldozóban van, de úgy látszik elő- előbukkan most is néhány biztonsági őrös horror történet.  A folytatás is szokásos, a rendőrség ímmel-ámmal nyomoz, nem ritkán össze is van fonódva a biztonsági céggel, a…..
Na! Ez az, amiért érdemes követni a híreket! Izgalmas meccs készülődik! Megtörtént a hivatalos találkozó, és az ellenfelek véleménye között 180 fokos eltérés mutatkozik! A "Gárda" részéről Vona "vitéz" Gábor még csak hosszú vitával fenyegetőzik, a mi…..
Nem elég a tucatnyi szórólap az ablaktörlő alatt, a zaklató telefonok, meg a tévésopp, most új módszerekkel mennek az agyunkra a reklámügynökségek, azt az illúziót keltve, ha csak néhány pillanatra is, hogy szaladgálhatunk a szervizbe, alsó hangon 40-50 ezerért szélvédőt…..
Pokolgépet dobtak Szlovákia budapesti nagykövetségére, a térfigyelő kamera felvétele szerint több támadó volt. A szlovák külügy nyugtalan az eset miatt, Sólyom László határozottan elítélte a támadást. Megerősítették a pozsonyi magyar nagykövetség védelmét. Paksi…..
f.i.n.g 2009.08.30 07:25:20