Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csilli81

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb díj, újabb játék, kérdések, melyet szívesen válaszolok meg: Lilinek és mindenkinek! Lili, köszönöm a díjat!   A díjjal járó feladatok: 1. Mindenkinek 11 dolgot kell mondani magáról. 2. A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell. 3. 11…..
Áronka ma 4 éves lett.Ennek apropóján írok pár sort, mi van vele, velünk mostanság.Áron is természetesen beleesett a köhögős betegségbe Andorral együtt. Egyszerre hiányoztak oviból-iskolából én pedig két napot a munkahelyről, velük táppénz miatt.Makacsan köhögött az…..
G.család blogja 2011-BUEK 2012 2012.01.01 18:10:45
Karácsony óta nem jelentkeztem, feltöltődtem azóta. A szenteste a lehető legjobban telt. Mindig túlizgulom előtte a dolgot, persze feleslegesen: a gyerekek 2/3-a azt kapta mait kért, de az egyharmad Andor sem panaszkodott.Adrika megkapta hőnáhított mobilját, élete első telefonja ez,…..
Csilli81 2012.01.02 13:04:40
A vasárnapi gyertyagyújtás kicsit más lett mint a megszokott. De ez is az évünket jellemzi. Tehát kezdődött azzal, hogy szombaton előbb a gyerekeknek volt a hegedű osztályhangverseny, ami nagyon szép volt, mind a 16 fellépő szívvel-lélekkel játszotta el a betanult dalocskát. És a…..
G.család blogja Szülinapozós:-) 2011.11.28 15:08:00
Akit ünnepeltünk:  8 éves lett szombaton, 131 cm-vel és 28 kg-val. Rendkívül eleven, jó lelkű, ahogy a nevének jelentése is van, igazi fiú. Nagy építőmester, rendkívül jó a fantáziája, szereti a szuperhősöket, és hatalmas a mozgásigénye. Ha nem mozog akkor a tv köti le a…..
Mindig csak ez a dal jut eszembe, és ez nem véletlen. Húsz év, az húsz év. Hisz akkor el sem hittük hogy ez egyszer eljön. Annyira távolinak tűnt. Most meg csak csodálkozunk, hogy semmi nem változott. Kicsit öregebbek lettünk, megdupláztuk (a súlyunkat) az akkori éveink számát,…..
Született: 2002.08.01. DebrecenNeme: nő (és nő)Testmagasság: 129 cm, testsúly: 24.5 kg, cipőméret: 34-esHaja színe: szőke, szeme színe: sötétbarnaÉrdeklődési köre: Hello Kitty, internet (logikai játékok, zenehallgatás), olvasás, rajzolásKedvenc színe: rózsaszínKedvenc…..
Súlyra ennyi gyerekem van. Múlt héten a védőnéninél járva, míg a Legkisebb papírjait töltögettük, a Nagy meg a Kicsi azzal szórakozott, hogy megpróbálták tönkretenni a szolgálat egyetlen digitális mérlegét. Valahogy sikerült külön-külön is ráállniuk és végre saját…..
Az elmúlt kettő hét dottore látogatásai rendre elmaradtak, orvosunk szülesztett. Tegnap délután -mi késtünk- végre sikerült összehozni egy időpontot, ahol a hosszú hetek óta zajló bizonytalanság elmúlt, a kinemmmondott kérdések megválaszolódtak.A doktorbácsival hosszasan…..
Csilli81 2011.04.06 23:32:16
G.család blogja Három:-) 2011.03.11 01:43:00
Ma lett hároméves...(A rajzot Adrika készítette és hétvégén a családi ünnepléskor adta át).Nem kérdés, életünk egyik legjobb döntése volt, hogy vállalkoztunk harmadik gyermekre is. Az sem titok, hogy én voltam az, aki sokáig gondolkozott rajta,hogy legyen-e vagy sem. (mert úgy…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Kikocstól kaptam üzenetet, hogy díjat adományozott nekem.Mégpedig ezt:  Nagyon szépen köszönöm Kikocsnak, hogy rám gondolt, megpróbálom a szabályokat betartva továbbadni én is.Nézzük a díjátadási szabályokat:─ Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a…..
Túl a kötelező statisztikai teendőkön, (amikor is éjt nappallá téve dolgoztunk, hogy aztán kiderüljön az összes belefeccölt idő és munka férlreértés volt, ekkor volt egy kis kirohanásom, majd drámai fordulatot vett a történet és bebizonyosodott, hogy mégsem volt haszontalan,…..
Hunor&Minka&Zsigu A szeretetrűl 2011.01.04 23:48:00
Mindig is sokgyerekre vágytam, bár menet közben voltak olykor-olykor fenntartásaim.Emlékszem arra, amikor megszületett Hunor. Az első közös évünk abból állt, hogy őriztem álmát, könnyeimet nyeldesve figyeltem ennek a kicsi életnek a csodáját. Nem eresztettem, burkolva-csodálva…..
G.család blogja Karácsonyra 2010.12.24 01:26:00
Minden kedves blogolvasónknak és szeretteiknek békés, boldog Karácsonyt kívánunk!G.család   ..
Kérem tisztelettel a fenenagy ömlengések közepibe történt meg az ELSŐ és NAGYBÖTŰS, Hunor általi megfelelő helyre intézett, barnamackók elhelyezése.Történt vala, hogy a tegnapi ünnepi pelenkavásárlás keretén belül kifakadtam. Gyors fejszámolással kikövetkeztettem a…..
G.család blogja A hetedik... 2010.11.26 11:21:21
Néhány órával ezelőtt  - na és még 7 évvel - megszületett Andorunk.Aki ma már egy nagyon jószívű, segítőkész, gondoskodó, önálló, eleven, mozgékony, érdeklődő iskolás nagyfiú!Jóleső nosztalgiával gondolok a hét évvel ezelőtti napra, a megelőző napokra és az…..
Hunor&Minka&Zsigu Gyurma 4evör 2010.10.17 22:34:00
Hunor imád gyurmázni. Legalábbis ő az anyag atomjaira tépését  érti ezalatt.Minka imádja fölcsippenteni majd viharos sebességgel szájbatömködni a földön fellelhető bárminemű maradványt.Én gyűlölöm percenként kissöprű-lapát kombinációval körbetáncolni gyermekeimet…..
Csilli81 2010.10.20 23:37:08
Hunor&Minka&Zsigu valami más 2010.10.05 20:30:00
Írhatnék az átsírt éjszakáinkról, a nemalvásai(n)król, Minka 8. fognövesztése körüli mizériáról, a frontérzékeny primadonnánkról, akinek piciny súlyától beállt a derekam, de minden nehézséget és fáradtságot most csak megtört mosollyal tudok fogadni. És hálát adok…..
Ígértem hogy erről is írok, mi mindenre kellett eddig pénzt kiadnunk, miután végre ma egy hónapja telizsákkal érkeztünk az első tanítási napra.Az első tétel az étkezés. A legevidensebb dolog, hogy kérjük a napi háromszorit. Helyben főznek, nem porból készült levest,…..
Előképzés:- szülj két éven belül két gyereket. (a számok változhatnak, a lényeg, hogy ne legyen köztük egynél több a különbség)-  a gyerekágy alatt dobozolj-dolgozz-költözz-kezdj egy teljesen ismeretlen szférában új életet, akkor, amikor amúgy is minden labilis és…..
...és kedden már vakáció!És eltelt az első tanév, persze hihetetlenül gyorsan. Nem csak a pici babák mellett telik gyorsan az év, hanem a nagyobbak mellett is. Az utolsó hetekben fáradt el igazán a nagylány, már ő is várja hogy szünidő legyen.Ezek az utolsó napok már kevésbé…..
Hunor&Minka&Zsigu A másik én 2010.05.17 16:03:00
Létezéséről nem tudtam, maximum sejtésem lehetett ezidáig. Hétvégén előtört, kirobbant belőlem. A B verzióm nem udvarias, nem bájos, nem kedves, és egyáltalán nem nevezhető toleránsnak. Ő ordít, türelmetlen és az A modell maradék erejét felhasználva bújt elő. Míg…..
A napon száradó ruhák illata, a kertvégitől karnyújtásnyira Duna, a kölyökkutyák játéka, a csilingelő gyereknevetés, a békés parton nagyokat kortyoló Buncilány, az örömkönnyek, a napégette pír az arcunkon, a hazaértem nyugalma, a természet háborítatlan harmóniája, a…..