Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suzziee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Plastik Tinkerbell 2010.08.05 11:23:00
Édes kistesónk a Napiszar felfedezettje Plastik Tinkerbell, és mi sem tudunk elsétálni a jelenség mellett. Érdemes megnézni az összes videóját, ne hagyjátok ki azt sem amiben bemutatja a bélyeg méretű takaros kis szobácskájukat!   ..
suzziee 2010.08.12 12:11:49
En senkit nem akarok vedeni... Ha neki jol esik a videozas videozzon, nem kotelezo nezni. Ilyen kelemen anna szerunek nez ki. Amugy ha azert jott volna ki hollandiaba, hogy peznes pasit keressen, akkor nem magyar volegenye lenne, es nem hus gyarban melozna. Azok a dolgok amit bemutat nem gazdag cicababra utalnak, es az sem, hogy tobben laknak egy albiban. Mellesleg ha hollandiaban csak 1 szobat berelnek, az sem lenne meglepo, hogy van penzuk rendesen, de nem ugy nez ki a dolog, mert leerteket dolgokat vasarol, kb a legolcsobb uzeletekben (ami itt bizonyos emberknek plazanak minosul)... Hol vasarolna mashol ha nem (magyarorszagi szajjal) ugy nevezett plazakban (itt bevasarlokozpontak hivjak), ha nincs mas? Mert itt nincs piac es egyeb, de viszont az itteni fizetessel a boltban megveheto (minosegi aruk) elerhetoek a normalisan dolgozo emberek szamara. Az viszont az o porblemaja, hogy ilyen kifacsarodott hulye izelese van, de hat emberek vagyunk kerem... Mindenkinek mas tetszik... Amugy oke unalmasak a videoi, de eleg egyszeruen beszel a dolgokrol, es eleg olcso holmikat vasarol. Miert lenne elkenyeztett penzes szulok gyermeke, ha megdolgozik a penzeert es nem veluk el? Itt nincs szuloi segitsegre szorulva egy dolgozo fiatal par, meg akkor sem ha csak az egyik dolgozik... Inkabb egy itt dolgozo segithet az otthon elo szuleinek... Es akkor mi van ha mindent meg tud venni maganak? Ez nem gazdagsag kerdese, csupan itt nomalis... Es ha megteheti miert ne tegye? Mellesleg aki irigy meg feltekeny ra az is mehet nyugatra dolgozni... Mindenki elott nyitott a lehetoseg, hogy ugy elhessen ahogy szeretne...
- Napokon keresztül kétségbe esve keresték Adrianot, az Internazionale brazil támadóját. A hírek arról szóltak, hogy Adriano egy haverja drogos bulijába ment ahelyett, hogy visszautazott volna Milánóba, a csapatához. A hétfő délutáni hírek szerint azonban nem is drogos buli, hanem…..