Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XII

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
XII 2007.05.08 03:37:28
Tóta, istenbarma! "Utánanézni. Összevetni. Gondolkodni..." pont ezekről feledkeztél meg mielőtt beböfögted a postot: (gratula, leírtad hogy Kádár nélkül is lett volna kommunizmus, áhh micsoda zseniális újságírók vannak manapság, de jó hogy Tótával (&co) egy évezredben élhetek.)
ember, bármennyire is szépíted, valahogy nem tudom túltenni magam azon hogy több száz embert ölt meg hallagatólagos beleegyezéssel. Mintha ez a tény elsiklott volna, valahogy nem illett a precízen megfogalmazott bejegyzésed dramaturgiájába, nem igaz? Kegyeleti izé, hallottak jogai stb mind mellékes, ez a kádár jani még arra sem méltó hogy részeg huligánok kiássák és fajtalankodjanak maradványaival. erre jön a mai idióta média, és több napig táplálkozik a hírből, és még a hangnemet is eltolja a "elhatárolódunk a kommunizmus, de szegény bácsi" irányba, erre jössz te, és beállsz a sorba. büdös médiának az egész ügyet kussba, max 1 nap alatt le kellett volna tudnia, szerényen, a mocskos állat múltját nem feledve továbblépni b+. erre mint a dögkeselyűk, hogy végre van hír, már nem tudom hanyadik napja siratják a kommunizmust. kétségkívül el kell határolódni azoktól a nyomorult sírrombolós arcoktól, de várható volt hogy az egész média a nagy elhatárolódás közepette átesik a ló túloldalára, és nem is zavartatja magát. nem szégyen utólag megbocsátani/megsajnálni egy kommunista szörnynek. talán a jó sors csak tesztelt minket: hogyan vagyunk képesek megbirkózni egy ilyen üggyel? megbuktunk a vizsgán. és amikor már végre kezd elillanni az ügy a médiában és az agyamban, jön Tóta, és Szent Isvánnal példálózva szépíti Kádár emlékét. vagy vérkomcsi vagy, vagy pedig beleőrültél abba tolerancia-díjas liberál-utópiába amit magad köré építettél, és lassan a vírusokat is megvédenéd az előítéletektől.