Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Batka666

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CES-es bemutatták a mindent irányító távirányítót is, mely állítólag tévét, hifit, légkondit, erősítőt, médialejátszót, a gyerek távirányítós autóját is képes irányítani. Wifin keresztül is képes rákapcsolódni azokra a kütyükre, melyekhez ez kell és még nagyon…..
N. Zoli már több helyen is emlegette ezt a filmet, igaz, ő nem imára hanem könyörgésre emlékezett a címben... most a szavazósdi alkalmával került elő ismét a film, én meg elhatároztam, hogy akkor már keresgélek is hozzá valamit. Találtam is pár videót youtube-on, főszerepben a…..
Ahogy kilövi a rakétát az kész.....de honnan van neki ennyi rakétája?..
Megint egy történet, amiben a párok egymás után nyomoznak. Mindenki figyelmét felhívjuk, hogy mi ezt teljesen elítéljük. Mert kinek, mi köze és mihez, de tényleg. Holnap karácsony, de azért egy történettel kedveskedünk nektek., hogy lassan mindenki beállítsa a téli…..
"Vector, aki már többször szembeszállt az állammal szabad szoftverek érdekében, az új közbeszerzési tervezet miatt aláírásgyűjtést kezdeményezett. A vele egyetértők itt írhatják alá a tiltakozást." - HUPHogy az elvileg minket képviselő politikusok milyen remek,…..
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium sajtóosztálya levélen reagált a Comment:com posztjára, amiben bemutattuk, hogyan tilt ki a minisztérium épületéből a sajtóosztály egyik munkatársa egy mozgássérült fiatalt. Ebből a levélből idéznénk a legfontosabb részt. A…..
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..