Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivor

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja meglehetős kommentözönt okozott az a vitaindító poszt, mely a nemzetgazdasági miniszter félmillió külföldön élő magyar munkavállalóról szóló szavai kapcsán született. Ennek kapcsán érkezett az alábbi írás Ciprusról, László tollából. (A kép…..
ivor 2013.02.08 14:39:47
www.utazonet.hu/a-magyar-pillango.html

ezt olvassátok el! Egy 70 évek beli "kitántorgott" aki után akkor még lőttek!!! A mai "vendégmunkásoknak" könnyű. Csak az a baj, hogy a világ (magyar) semmit nem változott 40 éve óta!
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
Hartland Óvodai antiszemitizmus 2012.07.19 11:02:00
Tegnap nem más írt nekem, mint Ballibber Balambér, a neves falleológus és véleményformáló értelmiségi:Tisztelt Hartland!Másfél évembe került, mire kihevertem a Thai Tamás és Káromkodó Károly által ellenem intézett karaktergyilkos támadást. Összesen hatféle gyógyszert…..
  Orbán Viktor "mélyen érinti", hogy minden második fiatal el akarja hagyni Magyarországot. Tegnap esti tévé interjújában pontosan úgy fogalmazott: "mélyen érint a dolog, elsősorban nem politikusként, hanem családapaként, mert a szüleikre is gondolok". "Ahelyett, hogy itthon…..
ivor 2012.05.31 16:21:51
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Én már a 70-es évek elején Nyugaton voltam! Pedig akkor még érvényben volt a tűzparancs a határokon. Gyerek vagy te még! Ezért nem értesz semmit.
ivor 2012.05.31 16:40:35
@Lencsés István:
Nem csak az életszínvonal számít. A SZABADSÁG is. És aki már élt kint, tudja, hogy ITT diktatúra készül! Úgy mint Horthy vagy Kádár alatt. Viszont, igazad van. Nem szabad visszajönni soha! Mert az itt maradtak még dicsekszenek az amerikai nagybácsival, de ha hazajön, összeröhögnek a háta mögött, vagy irigykednek rá mert okosabb és bátrabb volt mint ők.
ivor 2012.05.31 17:18:59
@De gustibusaut bene, aut nihil:
Disszidensből is háromféle volt:
1) kis karriert csinált = világcsavargó
2) közepes karriert = magyar származású
3) nagy karriert = külföldre szakadt hazánk fia

De ha visszajött, akkor csak szegény balfasz
Már első nagy érdeklődéssel várt elnöki döntése komoly dilemma elé állíthatja Áder Jánost, akinek nem lesz könnyű a nemzet egységét megjelenítenie Geréb Ágnes kegyelmi kérvényének elbírálásában. A jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélt szülésznő…..
ivor 2012.05.04 12:50:40
@genyamagyar: gyermek NEM A SAJÁT TULAJDONUK!
Hát ez a nagy baj, hogy te ezt így értelmezed! A gyerek NEM egy ország, vagy nép, vagy állam tulajdona, hanem csak is a szülő édesanyáé! Nem vagyunk tulajdon, Nem vagyunk rabszolgák, Nem vagyunk jobbágyok! Mindenki szabad embernek született. Neked valószínűleg fogalmad sincs az Egyetemes Emberi Jogokról. Sajnállak. Mellesleg Geréb Á. teljesen ártatlan, és ezt milliók hiszik és állítják országon belül és kívül.
ivor 2012.05.04 13:22:27
@Csigorin:
igen igazad van, rossz kifejezést használtam. De az ember semmi esetre sem tulajdona az államnak vagy egy országnak. Egyébként itt hagyom ezt a blogot, mert túl sok a szélsőséges hozzászólás. Ez nem vita, ez csak elfogult, ultrakonzervatívok mocskolódása. Dilettánsok szájtépése.
Abban a pillanatban öregedtem meg végérvényesen és visszavonhatatlanul, amelyikben már sehogyan sem tudtam megkerülni annak a beismerését, hogy bizony, irigylem a fiatalokat. Nem jön ez ennyire hirtelenül, csak ugye addig a bizonyos pillanatig még tud az ember hárítani: ugyan, miért…..
Tiszta Beszéd Orbán futása 2011.10.19 19:26:00
 Az Orbán Viktorban folytonosan a Patás Ördög eljövetelét vizionáló önmagát a demokratikus középnek, függetlennek és sok más képtelenségnek nevező megélhetési rettegők csoportja napok óta rugózik azon, hogy a Fidesz megfutamodott a "Facebook-hippik" tüntetésétől október…..
ivor 2011.10.20 14:57:09
@popocatepetl:
Tévedsz. EZ a provokáció! Mert hogy balhé lesz, az biztos. ŐK előre megrendelték a jobbik-futbalhuligánoktól, hogy azután mutogathassanak a Millásokra! ÉRTED?
Mégis csak zseniális ez az OV! A bukásból is győzelmet csinál.
ivor 2011.10.20 15:03:41
@Napkutya:
Teljesen igazad van. EZT jól megbeszélték a jobbikkal. Aztán majd lesz ok bevetni a "Terrorelhárítókat". Mert hogy a kedvezményes nyugdíjtól megvont zsaruk nem fognak közbe lépni, az tuti!
  Kitöltési útmutató országunk Jedi nagyhatalommá válásához  A népszámlálással kapcsolatban a szientológiai jellegű kérdőív miatt, a Semmi Közük Hozzá válaszadást javaslom a kötelező kérdésekre. Ebbe bele sem lehet kötni, hiszen a válaszadás megtörtént és a valóságnak megfelelő. Sőt teljesen…..
ivor 2011.09.25 15:42:23
@nemorino:
Na most baj van, mert én tényleg a Cagliostro gróf által alapított "Memphis-Misrahim" szabadkőműves páholy tagja vagyok! A rendnek egyébként Garibaldi is nagymestere volt. Ha most ez kiderül, akkor "titkos társaságnak " is tagja vagyok, amiért kirúghatnak az állásomból (is)? A hitemről,már nem is beszélve! Szóval, inkább letagadok mindent, mert OV csapatához képest az AVH kismiska volt! (amit itt írtam, márt azt is tudják) Nedudghi......
addict Sztriptíz óriásplakáton 2011.05.24 10:00:00
Itt egy remek esettanulmány arról, hogyan lehet kreatívan értékesíteni a kevésbé kapós médiafelületeket. A példát a holland Interbestnek köszönhetjük, akik egy meglehetősen ronda férfi képeivel adtak el óriásplakátjaikat. Hogyan? A férfit elkezdték vetkőztetni. Pár…..
Annyit papolunk a nemzeti összefogás szükségességéről, pedig gyakorlatban ebből semmi nem valósul meg. Éppen ellenkezőleg: itt van például ez az Alkotmány, mely kb. az alap emberi és jogi értékeket rögzíti, olyan dolgokat, amiben nagyjából mindenki egyetért. Lényegében…..
ivor 2011.03.12 18:00:57
@ColT:
A FIDESZ nyolc évig ZSIGERBŐL leszavazott minden inditványt, törvényjavaslatot, MINDENT, most majd a baloldal fogja mindenért zsigerből elküldeni őket a kurva anyjukba! Megérdemlik!
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
ivor 2011.01.17 21:06:34
@Sword: Most jötem vissza Brüsszelből. MINDENKI kivétel nélkül, az arab taxisöfőrtől kezdve a kínai vendéglősig beszélt franciául, flamadul, angolul, és persze a saját anyanyelvén- Ideje tudomásul vennünk, hogy a magyar NEM világ nyelv, és NEM vagyunk se történelmi, se gazdasági nagyhatalom. Amit meg rólunk beszélnek mostanság a FIDESZ törvényekkel kapcsolatban, hát ilyen szégyent az augsburgi csata óta - amikor felakasztották Lehel vezért- nem szenvedtünk el!
ivor 2011.01.17 22:01:34
@ZF2: Igazad van. Ettől függetlenül, ha európaiak akarunk lenni (már pedig állítólag 1000 éve)akkor többnyelvűnek kell lennünk. Főle, egy olyan anyanyelvvel, amit nem sorolhatunk semmilyen európai nyelvcsaládba. Könnyű a hollandnak, németnek, skandinávnak, mert egy kis akarattal, fél szavakból is megértik egymást. Én is beszélek franciául, és olaszul, de megértem a spanyolt és a portugált is (sőt a románt is ) egy kis akarattal.... Az angol pedig, - ha akarjuk, ha nem - a világnyelv. Szóva, ideje kinéznünk a határokon túlra, mert minden bajunk gyökere ez a szellemi, kulturális, töreténelmi bezártság.
Van Belgiumnak, egészen pontosan Brüsszelnek ez a szobra, ami élőben azért a legtöbb emberből csalódást vált ki, mert mégiscsak akkora, mint egy fél rúd parizer.Ettől függetlenül jelképpé vált a pisilő kisfiú, ami egyébként egy apró természetes forrást ereszt ki a…..
Kettős Mérce Diktatúra van? 2010.12.04 14:02:00
Annyi bizonyos, hogy az elmúlt háromnegyed évben a Fidesz hozzákezdett a jogállam kereteinek lebontásához. Saját embereit ülteti kulcspozíciókba és aki nem hódol be, azt megfenyítik. A cosa nostra előretör, és lecsap. Alkotmánybíróság, Állami Számvevőszék, Költségvetési…..
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
ivor 2010.11.26 11:52:54
@fantasztikus!:
Na és mi van, ha ÉN, kisvállalkozó, aki egyszer fizet 24%, és egyszer 10% saját magamnak, - amit TI elloptok most tőlem, - hát holnap azt mondom: VAZE! SEMMIT se fizetek az Államnak! Majd teszek (lopok) félre annyit, amiből megélek öregen is. Akkor mit csinálsz, te okos Állam?
Színházra fókuszálunk általában, de ezt a labdát le kell csapni. Pörzse Sándor tegnap délután agresszív parlamenti performansz során követelte Alföldi Róbert fejét, s ha már színházról beszél képviselőnk, nézzük csak itt az Index pár perces videóját...
Tegnap Cser Palkó és Rogán, az ügyeletes polihisztor benyújtotta a parlament elé "A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról" címet viselő törvényjavaslatot. A 174 oldalas, 228 pontot tartalmazó javaslat egyik legfontosabb eleme, hogy szabályozná a…..
ivor 2010.11.23 11:46:14
@igényes: Ez volt az egyetlen darab amit láttam a Nemzetiben, és Jancsi ide, Juliska oda, nem volt olyan rossz. Persze a vége bizar, de hát ilyet is láttunk már, persze Nyugaton...(ettől még nem védem Alföldit!)
Lex Navracsics  Lex Baranyay  Lex Járai  Lex Borkai  Lex Vida  Lex Szalai  Lex MAL  Lex CBA  Lex Szász  Lex Polt  és most Lex SzapáryA jövőben olyan kormánytisztviselői is kinevezhető lesz külképviseleti vezetőnek, aki betöltötte a 70.…..
A Fidesztől nem távol eső Hírtelevízió Célpont című műsorában bemutatásra került a Magyarországi egyházakról egy körkép. Tény, hogy igen könnyedén lehet ma vallást alapítani, és mint általában sajnos mindennel a magyar ezzel is visszaélhet. De kisegyházak, azért mert…..
Az otthonszülés új szabályozását Steinberger Attila, az Egészségügyi Minisztérium Kodifikációs Főosztályának vezetője ismertette a sajtóval. Steinberger a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarországon egyre több ember ért egyet azzal, hogy a szülés és a születés…..
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..