Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m0nkey

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban látott napvilágot két elég érdekes kép a következő 5800 frissítéssel kapcsolatban. Az első képen egy *#0000# infót láthatunk ahol szerepel a régebben is jelzett v40.0.001 szoftverzió, a második képen pedig az N97es telefon home screenje. Ha mindez igaz akkor könnyen…..
 Az Apple iPhone bemutatását követően gyakorlatilag minden új érintőkijelzős modellnél felmerült a kérdés, hogy a „görgetőrutin”, vagyis a hosszabb listák és más tartalmak gördítési sebességtől függő automatikus továbbgördülése, azaz a kinetikus…..
[S60v5 BLOG] Cops 2009.08.12 00:18:00
A Copsban egy rendőr bőrébe bújhatunk akivel a cél Los Angeles utcáin a bűnözők megállítása. A játékban több fajta küldetést csinálhatunk végig így egy jódarabig nem unjuk meg. A grafika kifejezetten szép, a képregényszerü rajzok nagyon széppé teszik. Az irányítás…..
Figyelem!Semmi felelőséget nem vállalunk az itt leírt dolgok után. Ez általunk (és mások által is) kipróbált és használt módszer. Mivel a *.cer és a *.key file kéréseknél IMEI számot is kikell adni ezért azért sem tudunk semmi felelőséget vállalni. Ha úgy érzed…..
m0nkey 2009.08.08 17:15:32
@bigC: Istenkém milyen amatőr vagyok ma... köszi :S :D